Budi dio naše mreže
Izbornik

Biskup Škvorčević primio nacionalne pobjednike Vjeronaučne olimpijade u kategoriji trogodišnjih srednjih škola

Požega (IKA)

Požeški biskup Antun Škvorčević primio je u subotu 20. svibnja u Biskupskom domu u Požegi pobjednike iz požeške Obrtničke škole zajedno s njihovim vjeroučiteljem Jozom Glibom, izvijestila je Požeška biskupija.

U kategoriji trogodišnjih srednjih škola na spomenutom natjecanju Biskupiju su predstavljali vjeroučenici Karlo Bušić iz Župe sv. Kuzme i Damjana u Kuzmici, Katarina Pavlić iz Župe sv. Ivana Krstitelja u Požegi-Vidovci, Vinko Peula iz Župe Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije u Vetovu i Anamaria Skorup iz Župe sv. Terezije Avilske u Požegi.

Biskup Škvorčević čestitao je pobjedničkoj ekipi na uspjehu i zahvalio za trud koji su njezini članovi uložili pripravljajući se za natjecanje. Vjeroučitelju Jozi Glibi uručio je medalju s biskupskom plaketom kao zahvalu i priznanje za vodstvo i praćenje učenika do ostvarenog uspjeha te što su u vjerničkom svjetlu predstavili Požešku biskupiju na vjeronaučnoj olimpijadi.

Podsjetimo, biskup Škvorčević se prošle nedjelje u Novoj Gradiški susreo s pobjedničkim ekipama nacionalne Vjeronaučne olimpijade iz Nove Gradiške u kategoriji osnovnih i četverogodišnjih srednjih škola, izvijestila je Požeška biskupija.