Budi dio naše mreže
Izbornik

Dobrotvorna udruga „MNK Kolonija – sv. Dominik Savio“ prikupila sredstva za OB „Dr. Josip Benčević“

Slavonski Brod (IKA)

Dobrotvorna udruga „Malonogometni klub Kolonija – sv. Dominik Savio“ organizirala je 13. Dobrotvorni malonogometni turnir „Kolonija 2024.“, kojim je prikupila sredstva za Odjel pedijatrije Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“, objavljeno je 8. siječnja 2024. na službenoj stranici Grada Slavonskog Broda.

Turnir je okupio više od 110 ekipa i 1000 igrača u sportskoj dvorani Osnovne škole Đure Pilara koju je tijekom šest dana posjetilo oko šest tisuća posjetitelja.

Grad Slavonski Brod dugogodišnji je generalni sponzor turnira. Zahvalu organizatorima, koji sva sredstva uplaćuju Odjelu pedijatrije OB „Dr. Josip Benčević“, uputio je gradonačelnik Mirko Duspara.

Predsjednik udruge MNK „Kolonija – Sv. Dominik Savio“ Slavonski Brod Anto Ivanković pozdravio je i zahvalio svim volonterima, sponzorima i pokroviteljima. Uručene su i zahvalnice predsjednicima Pikado-kluba „Sharks“ Stipi Duspari te Pikado saveza Brodsko-posavske županije Igoru Kneževiću koji su donirali sav prikupljeni novac od kotizacija s nedavno završenog dvodnevnog turnira u pikadu. Voditelj Odjela pedijatrije OB „Dr. Josip Benčević“ Ivan Krajinović, dr. med., zahvalio je za donaciju i pohvalio inicijativu organizatora koji godinama pomažu u nabavljanju opreme za najranjivije i najmlađe, objavljeno je na stranici Grada Slavonskog Broda.