Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kolonija

Proslavljen spomen sv. Ivana Pavla II. u Slavonskom Brodu

Spomen sv. Ivana Pavla II. svečano je u nedjelju 22. listopada proslavljen u Župi sv. Dominika Savija u naselju Kolonija u Slavonskom Brodu, koja od 2012. godine posjeduje zavjetni kip tog svetog pape, smješten na novoizgrađenom vanjskom oltaru.

Misa zahvalnica na Koloniji

Vjernici Župe sv. Dominika Savija na Koloniji u Slavonskom Brodu ispunili su župnu crkvu sudjelujući na misi zahvalnici u nedjelju 16. listopada 2022., koju je predvodio njihov župnik Josip Matanović.

Blagdan sv. Ivana Bosca u Slavonskom Brodu

Blagdan sv. Ivana Bosca, jednog od najvećih svetaca prošloga stoljeća, koji je uživao i danas uživa u Crkvi i svijetu glas uzornoga, suvremenog svećenika i apostola mladeži, proslavljen u ponedjeljak 31. siječnja u Župi sv. Dominika Savija na Koloniji u Slavonskom Brodu.

Održan 11. humanitarni turnir „Kolonija 2022“

Unatoč pandemiji koronavirusne bolesti i svim mjerama, na Koloniji u Slavonskom Brodu je od 6. do 9. siječnja 2022. održan 11. humanitarni malonogometni turnir, izvijestila je Slavonskobrodska televizija.

Humanitarni malonogometni turnir „Kolonija 2020“

Tradicionalni, deseti u nizu Humanitarni malonogometni turnir „Kolonija 2020“, u organizaciji Amaterske dobrotvorne sportske udruge „MNK Kolonija - sv. Dominik Savio“ Slavonski Brod u suradnji sa Caritasom Slavonskobrodskih dekanata i Župe sv. Dominika Savija održavao se u prostorijama osnovne škole Đuro Pilar u slavonskobrodskom naselju Kolonija od 2. do 6. siječnja.