Budi dio naše mreže
Izbornik

Korizmena akcija u Gospićko-senjskoj biskupiji

Gospić (IKA)

U župama Gospićko-senjske biskupije i ove godine se provodi korizmena akcija „Misereor“ s ciljem da se pomogne rad biskupijskog Caritasa, uzdržavanje i školovanje bogoslova u Rijeci i Zagrebu i sjemeništaraca u Zadru, stipendiranje studenata slabijeg ekonomskog stanja i funkcioniranje središnjih ureda biskupije.

Vjernici mogu svoj prilog staviti u kuvertu i dostaviti župnicima do Cvjetnice. Prikupljeni novac će se predati u prinosu darova na Veliku srijedu za vrijeme Mise posvete ulja. Postoji mogućnost i uplate na žiro-račun Gospićko-senjske biskupije (Senjskih žrtava 36; 53 000 Gospić), broj: HR78 2340009-1310310230 s pozivom na broj 36-2021., s naznakom za „Misereor“.

„Dok vam unaprijed srdačno zahvaljujem na Vašoj spremnosti da sudjelujete u životu Crkve u Vašim župnim zajednicama, ujedno molim i za potrebe Vaših obitelji. Neka nam vrijeme korizme bude poticaj da naša vjera ojača djelotvornom ljubavlju za bližnje. Neka nam ovo milosno vrijeme korizme bude poticaj da naša vjera ojača djelotvornom ljubavlju za bližnje“, istaknuo je u dopisu gospićko-senjski biskup Zdenko Križić.