Budi dio naše mreže
Izbornik

Donacije Hrvatskom Caritasu omogućene putem mobilne aplikacije Bonum

Zagreb (IKA)

Nastavkom suradnje Hrvatskog Caritasa i razvojnog tima iza mobilne aplikacije Bonum, omogućen još jedan kanal za doniranje novčane potpore Caritasu.

Nastavkom suradnje Hrvatskog Caritasa s timom koji stoji iza nove mobilne aplikacije pod nazivom Bonum, donatorima i podupirateljima – osobito iz inozemstva – omogućen je još jedan kanal za donacije novčanih potpora djelovanju Caritasa.

Aplikaciju je moguće preuzeti na mobitele sa sustavima Android i iOS. Na aplikaciji Bonum Hrvatska pronađete Hrvatski Caritas, postavite iznos koji želite donirati – mjesečno ili jednokratno – te odaberete svrhu vaše donacije. Nakon toga, prvi put kada se unesu podatci za karticu i osobni podaci, više ih nije potrebno upisivati.

Vlasnici aplikacije Bonum ne koriste vaše osobne podatke za daljnju obradu, a transakcije su sigurne.

Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike i nema nikakvih naknada za donatore: “Što se tiče samog transfera novca sve ide s računa donatora izravno na račun organizacije koju su odabrali. Nema nikakvih posrednih kanala i sve ide izravno”, potvrđuju iz Bonuma.

Pozivamo vjernike i prijatelje Hrvatskog Caritasa, posebice iz inozemstva, da podrže rad Hrvatskog Caritasa uz pomoć novog digitalnog kanala za donacije putem Bonum aplikacije.