Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: donacije

Skac „Palma“ prikuplja donacije za novo kombi vozilo

Studentski katolički centar „Palma“ je u veljači 2023. krenula s pripremom kampanje za grupno financiranje „Uključi se u KOMBInaciju“ za kupnju novog kombija koji je neophodan za realizaciju projekata i aktivnosti koje udruga više od 20 godina organizira za mlade, a četiri mjeseca kasnije, zahvaljujući velikodušnosti više od 350 pojedinaca i tvrtki prikupili su 30 323 eura, priopćili su 22. rujna iz Skaca.

Caritas Banjolučke biskupije prikuplja pomoć za Ukrajinu

Caritas biskupije Banja Luka je, nakon napada Ruske Federacije na Ukrajinu i početka ratnih stradanja, razaranja i velikog izbjegličkog vala, pokrenuo akciju prikupljanja pomoći po župama Banjolučke biskupije, izvijestili su iz Banjolučke biskupije.

BiH: 10.000 obroka pripremljeno i podijeljeno iz Dompesa

U Domu kruha i duha Dompes u Mostaru u sklopu kojeg djeluje studentski centar, pučka kuhinja i centar za dijalog, u ponedjeljak 18. listopada, pripremljen je 10.000 obrok i dostavljen najpotrebnijim pojedincima i obiteljima.

Proglašeno stanje katastrofe na potresom pogođenom području

Na sjednici Vlade 4. siječnja, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica predstavio je Izvješće o stanju na potresom pogođenim područjima i dosad poduzetim mjerama u nadležnosti Ministarstva, rekavši da će sve donacije građanima na potresom pogođenom području, prema važećem Ovršnom zakonu, biti izuzete od ovrhe.

1 2