Budi dio naše mreže
Izbornik

Održan malonogometni turnir u Gvozdu

Gvozd (IKA)

U povodu vanjske proslave zaštitnika sv. Petra i Pavla u Gvozdu u subotu 1. srpnja organiziran je malonogometni turnir na kojem je sudjelovalo osam ekipa.

Prvo mjesto osvojila je ekipa „Šokčić drvo“ iz Gvozda, čiji je kapetan Josip Gubo dobio pehar kao najbolji strijelac turnira. Drugo mjesto osvojila je NK Glina, čiji je vratar odnio pehar kao najbolji vratar turnira. Župa sv. Petra i Pavla u Gvozdu osvojila je treće mjesto u raspucavanju penala u čemu je domaći župnik u raspucavanju penala doveo svoju ekipu do pobjede. Četvrto mjesto zauzela je ekipa „Slijepi leptirići“ iz Gline.

Domaći župnik fra Marko Hrgota je pehar za najboljeg igrača turnira prepustio najmlađem igraču Niki Božiću (13) iz ekipe „Slijepi leptirići“ iz Gline kao poticaj da napreduje u svojom nogometnim talentima. Ostale ekipe „Otkos“ iz Gvozda, Župa sv. Antuna Padovanskog u Vojniću, Obiteljski dom Turković iz Plaškog i „Svećenička ekipa“ pokazale su dobru igru sudjelujući u malonogometnom turniru. Na pola turnira odigrala se revijalna utakmica između „Svećeničke ekipe“ i ekipe „Ostatka svijeta“, koju su činili po jedan igrač iz svake ekipe.

Svećeničku ekipu činili su policijski kapelan don Ivo Borić godine, zatim generalni vikar i župnik u Glini mons. Ivica Mađer, župnik u Vojniću fra Ivo Bošnjak i domaći župnik u Gvozdu fra Marko Hrgota. Utakmica je završila neriješeno. Ovom slavlju zajedništva i podjele priznanja i zahvalnica pridružio se načelnik Općine Gvozd Milan Vrga.