Budi dio naše mreže
Izbornik

Održan sastanak Pododbora za medije SHKM-a s predstavnicima medija

Zagreb (IKA)

U prostorijama Nadbiskupskog duhovnog stola u Zagrebu održan je u ponedjeljak 24. veljače sastanak Pododbora za medije Organizacijskog odbora za Susret hrvatske katoličke mladeži (SHKM), koji će se pod geslom “Što god vam rekne, učinite!” (Iv 2, 5) održati 9. i 10. svibnja u Zagrebu.

Na početku sastanka predsjednik Pododbora za medije preč. Borna Puškarić pozdravio je predstavnike medija te izrazio zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom u ovom razdoblju priprema za SHKM.
Na susretu su sudjelovali predstavnici Hrvatske katoličke mreže, Laudato televizije, HRT-a, portala Bitno.net,  Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Radio Marije te djelatnici Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije i tajništva SHKM-a. Na sastanku su razmotrena pitanja vezana za organizaciju medijskog praćenja priprema za SHKM, te samog susreta mladih s obzirom na program koji će se održavati u subotu i nedjelju 9. i 10. svibnja. Predstavnici medija izrazili su spremnost na suradnju za što bolje praćenje i izvještavanje prije i za vrijeme samoga susreta.
Po završetku sastanka predstavnici medija izrazili su zadovoljstvo održanim sastankom te potrebu za daljnjom redovitom međusobnom komunikacijom u cilju profesionalnog komuniciranja SHKM-a, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.