Budi dio naše mreže
Izbornik

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu pokrenuta promotivna kampanja Budi unicath.an*

Zagreb (IKA)

Budi unicath.an* studiraj na Hrvatskom katoličkom sveučilištu nova je promotivna kampanja Hrvatskog katoličkog sveučilišta kojom se želi privući nove studente za upis u novu akademsku godinu 2021./2022.

Cilj kampanje je informirati mlade, posebno maturante, o sveučilišnim studijima povijesti, sociologije, psihologije, komunikologije i sestrinstva na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (HKS) i pozvati ih da za mjesto svog studiranja odaberu upravo Hrvatsko katoličko sveučilište.

Studirati na Hrvatskom katoličkom sveučilištu znači postati dio svjetske obitelji katoličkih sveučilišta, dio mladog dinamičnog Sveučilišta sa sveučilišnim kampusom u zapadnom dijelu Zagreba, vrsnim nastavnicima i malim studentskim grupama.

Budućim studentima, u duhu poslanja katoličkih sveučilišta, osim rada u malim grupama, na HKS-u se nude kolegiji povezani sa svakodnevnim događanjima u društvu, interdisciplinarnost koja je neophodna za tržište rada, mogućnost terenske nastave, stalna usavršavanja, stipendije kao i mogućnost studiranja na partnerskim sveučilištima u sklopu programa mobilnosti.

„Ponosni smo na naše studente koji su doista unicath.ni! Svaki je od njih jedinstven, unikatan. Osim što su izvrsni i odlični u studiju, oni su kreativni i aktivni te svoje talente, znanja i vještine stavljaju na raspolaganje zajednici u kojoj žive i djeluju. Osvojili su mnoge pa i svjetske nagrade, napisali najbolje diplomske radove u Hrvatskoj, studiraju u sklopu Erasmus+ programa na našim partnerskim sveučilištima, vrhunski su sportaši, vrsni kreativci, nesebični volonteri, aktivni u svojim župama i drugim zajednicama, rade u medijima, razvijaju sami svoje poslove, rade u zdravstvenim ustanovama i još mnogo toga. Pozivam maturante da iskoriste dobrobiti onlinea i pronađu informacije o preddiplomskim sveučilišnim studijima na našim mrežnim stranicama, ali i informacije o našem Sveučilištu na društvenim mrežama Facebook i Instagram kao i na Youtube kanalu našeg Sveučilišta. Već sada se radujemo njihovom upisu i novoj akademskoj godini 2021./2022.“, rekao je rektor Hrvatskog katoličkom sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić.

Sve informacije o upisima na Hrvatsko katoličko sveučilište u akademsku godinu 2021./2022. mogu se naći na poveznici upisi, a informacije o preddiplomskim sveučilišnim studijima povijesti, psihologije, sociologije, komunikologije i sestrinstva dostupne su mrežnoj stranici izrađenoj za buduće studentice i studente HKS-a.