Budi dio naše mreže
Izbornik

Prijave za program „Laudato si’! Dijalogom do cjelovite ekologije“

Zagreb (IKA)

Slijedom poticaja pape Franje u enciklici „Laudato si’ – O brizi za zajednički dom“ Katedra za teologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta priredila je program cjeloživotnog učenja pod nazivom „Laudato si’! Dijalogom do cjelovite ekologije“ na koji je moguće prijaviti se do 15. travnja.

Program se ostvaruje u suradnji s Centrom za promicanje socijalnog nauka Crkve Hrvatske biskupske konferencije i Katedrom socijalnog nauka Crkve Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te u suradnji s nekoliko znanstvenika s drugih institucija.

Cilj Programa je usvajanje i proširivanje znanja socijalnog nauka Crkve koje se odnose na očuvanje prirode i okoliša. Program će izvodit ukupno 16 znanstvenika kroz 32 nastavna sata i 6 sati radionica, u četiri subote kroz četiri mjeseca (od 22. travnja 2023. do 17. lipnja 2023.) na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Svaki polaznik će nakon izvršenih obaveza u sklopu Programa dobiti Potvrdu o završetku programa cjeloživotnog učenja te Dodatak Potvrdi koji sadrži popis predmeta i potvrdu o stečena 4 ECTS boda. Program mogu upisati sve osobe starije od 18 godina.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na letku na mrežnim stranicama Hrvatskog katoličkog sveučilišta.