Budi dio naše mreže
Izbornik

Zahvala članovima Upravnog vijeća Caritasa Zagrebačke nadbiskupije

Zagreb (IKA)

Upravno vijeće Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, koje je 8. svibnja 2017. na mandat od pet godina imenovao zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, održalo je svoju posljednju sjednicu u mandatu.

Ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije s. Jelena Lončar na 71. sjednici Upravnog vijeća srdačno je zahvalila članovima Upravnoga vijeća za zauzetu pomoć i podršku tijekom prethodnih godina kao i za osobni doprinos svakoga od njih razvoju Caritasa. Posebno je zahvalila Ivanu Modriću koji je član Upravnog vijeća bio tri mandata te Josipu Sariću i dr. sc. Zdenku Babiću koji su članovi Upravnog vijeća bili dva mandata. Zahvalu je uputila i preč. Marku Kovaču i preč. Konradu Žižeku koji su članovi upravnog vijeća od 2017. godine.

Predsjednik Caritasa i predsjednik Upravnog vijeća mons. Zlatko Koren pridružio se izrazima zahvalnosti i priznanja te članovima Upravnoga vijeća uručio prigodne zahvalnice koje je potpisao zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Članovi Upravnog vijeća zahvalili su za ukazano povjerenje, istaknuvši značajne pomake u razvoju Caritasa i postavljanju u zakonske okvire njegova poslovanja posljednjih petnaestak godina što doprinosi povjerenju i ugledu koji Caritas Zagrebačke nadbiskupije uživa u javnosti.