Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: adventska-svijeca

Svečanost paljenja četvrte adventske svijeće u Ogulinu

Svečanost paljenja četvrte adventske svijeće koja je postavljena oko središnje fontane u Parku kralja Tomislava u Ogulinu održana je 23. prosinca. Obred paljenja predvodio je župni vikar župe sv. Križa u Ogulinu vlč. Stanko Smiljanić, dok su božićnim skladbama svečanost uzveličali članovi Vokalnog ansambla KUD-a Klek.

Dubrovnik: Upaljena treća adventska svijeća

Treću svijeću na adventskom vijencu na prostoru ispred Kneževa dvora i bočne strane dubrovačke katedrale u subotu, 17. prosinca 2023. upalio je predsjednik Gradskog vijeća Dubrovnika Marko Potrebica, izvijestio je Ured za medije Dubrovačke biskupije.

Župna zajednica u Korčuli okitila bor na trgu ispred crkve

Prvopričesnici Župe sv. Marka u Korčuli upalili su četvrtu adventsku svijeću koja simbolizira ljubav na nedjeljnoj misi 18. prosinca. Nakon mise, nakon dvije godine stanke, župljani su se okupili i okitili bor na trgu ispred crkve.

Dubrovnik: Upaljena četvrta adventska svijeća

Župna zajednica sv. Petra – Boninovo predmolila je u subotu 17. prosinca, Službu riječi uz paljenje četvrte svijeće na adventskom vijencu ispred Kneževa dvora u Dubrovniku.

Obred paljenja četvrte adventske svijeće

Uoči četvte nedjelje došašća na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije u rubrici Liturgijski pastoral objavljen je Obred paljenja četvrte adventske svijeće koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

Obred paljenja treće adventske svijeće

Uoči treće nedjelje došašća na mrežnoj stranici Zagrebačke nadbiskupije u rubrici Liturgijski pastoral objavljen je Obred paljenja treće adventske svijeće koji je pripremio vlč. Tomislav Hačko.

1 2 3 4