Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: agencija-za-odgoj-i-obrazovanje-azoo

U Zadru održan radni susret predstojnika katehetskih ureda i voditelja županijskih stručnih vijeća

Radni sastanak predstojnika biskupijskih katehetskih ureda i voditelja županijskih stručnih vijeća vjeroučitelja pet južnih biskupija te više savjetnice za Vjeronauk splitske podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje održan je u subotu 16. rujna 2023. u Salonu Nadbiskupskog sjemeništa „Zmajević“ u Zadru, na poziv predstojnika Katehetskog ureda Zadarske nadbiskupije mr. sc. don Gašpara Dodića.

Održan Stručni skup za odgojiteljice u vjeri Riječke metropolije

U organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Katehetskog ureda Riječke nadbiskupije odgojiteljice u vjeri Riječke metropolije okupile su se 1. travnja u dječji vrtić „Zvjezdica mira“ u Rijeci na međužupanijskom Stručnom skupu za odgojiteljice u vjeri u predškolskim ustanovama.

Održan međužupanijski stručni skup za vjeroučitelje

Međužupanijski stručni skup o temi „Ekumenizam i međureligijski dijalog“ održan je 15. veljače 2023. u prostorijama Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i Ureda Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi.

Prvi međubiskupijski stručni skup za vjeroučitelje u osnovnim i srednjim školama

U suorganizaciji katehetskih ureda Splitsko-makarske nadbiskupije i biskupija: Zadarske, Šibenske, Hvarske i Dubrovačke te splitske podružnice Agencije za odgoj i obrazovanje, u subotu 27. studenoga 2021. održan je po prvi put stručni skup za vjeroučitelje u osnovnim i srednjim školama dalmatinskih biskupija, o temi Pred izazovima novih religioznih pokreta i sljedbi.