Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biblija

Drugi biblijski duhovni susret Županjskog i Drenovačkog dekanata

U dvorani Pastoralo-kulturnog centra bl. Alojzija Stepinca u Županji, u utorak 13. prosinca održan je drugi susret u ciklusu biblijskih duhovnih susreta pod nazivom „Kršćanstvo koje ima smisla“ u organizaciji Županjskog i Drenovačkog dekanata Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Simpozij „Rat i mir u Bibliji“

U organizaciji Biblijskog instituta Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 9. i 10. prosinca u Rijeci je, u prostorijama Teologije, održan međunarodni znanstveni simpozij „Rat i mir u Bibliji“.

Biblijski duhovni susret u došašću

Prvi biblijski duhovni susret „Proročke slike u vremenu došašća“ održan je u četvrtak 1. prosinca u Župi Svih svetih u Đakovu. Voditelj susreta bio je vlč. dr. sc. Ivan Benaković, bibličar i profesor na KBF-u Đakovu.

Seminar za čitače, voditelje i članove biblijskih skupina

U prostorima Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu u subotu, 12. studenoga održan je seminar za čitače, voditelje i članove biblijskih skupina te sve zainteresirane za otkrivanje tajni Biblije pod vodstvom novog povjerenika za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije, vlč. dr. sc. Ivana Benakovića, uz pomoć suradnika Pastoralnog centra i članova Povjerenstva za biblijski pastoral.

1 2 3 4