Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biblijski-susret

Biblijski susret održan u Slavonskom Brodu

„Kako prepoznati uskrslog Krista u svakodnevnici? Upute za život u vjeri“, bila je tema biblijskog susreta i svojevrsne uskrsne duhovne obnove za vjernike Slavonskobrodskog, Sibinjskog i Garčnskog dekanata, održanih u utorak 16. travnja u Katehetskom centru Župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu.

Održan korizmeni biblijski susret u Županji

U organizaciji Ureda za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije, u utorak 20. veljače 2024. u Župi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja u Županji održana je korizmena biblijska duhovna obnova.

Drugi adventski biblijski susret u Đakovu

Duhovna priprava župljana Župe Svih Svetih u Đakovu za slavlje Božića nastavljena je drugim adventskim biblijskim susretom u utorak 12. prosinca. O temi „Kako se spasiti u nepravednom svijetu? – pogled iz proročke perspektive 2“ razmatrao je dr. sc. Ivan Benaković, bibličar.

Održan adventski biblijski susret u Đakovu

Adventski biblijski susret o temi „Kako se spasiti u nepravednom društvu?“, koji je predvodio povjerenik za Biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije i profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu dr. sc. vlč. Ivan Benaković, održan je u utorak, 5. prosinca 2023. u Župi Svih svetih u Đakovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Biblijski duhovni susret u Đakovu

U đakovačkoj Župi Svih Svetih u ponedjeljak 5. lipnja održan je posljednji biblijski duhovni suset u ovoj pastoralno-katehetskoj godini. Prof. dr. s. Silvana Fužinato govorila je o temi „Brat – dar i izazov“ na temelju biblijskog teksta iz knjige Postanka o Kajinu i Abelu (Post 4, 1-16).

Biblijski susret „Upoznati snagu Isusa Krista“ održan u Županji

U organizaciji Povjerenstva za biblijski pastoral Đakovačko-osječke nadbiskupije, u pastoralnom centru Bl. Alojzija Stepinca u Županji, u utorak, 28. ožujka, održan je drugi korizmeni duhovni susret za vjernike Županjskog i Drenovačkog dekanata pod naslovom „Upoznati snagu Isusa Krista“.

Biblijski susret za roditelje na zagrebačkom Vrhovcu

Prvi biblijski susret za roditelje djece koja pohađaju dječji vrtić "Sunčev sjaj – Nazaret" koji vode milosrdne sestre Svetoga Križa održan je 3. prosinca u dvorani svete Elizabete na zagrebačkom Vrhovcu.

1 2