Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-kosic

Biskup Košić: Kateheza "O potresu"

Sisački biskup Vlado Košić održao je u subotu 28. kolovoza katehezu mladima okupljenima u Petrinji na Trećem mladifestu Hrvatska pod geslom „A ti stani sada da ti objavim riječ Božju“ u organizaciji Marijine legije i Sisačke biskupije.

Biskup Košić predvodio slavlje u Osekovu

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u ponedjeljak 26. srpnja u crkvi Sv. Ane u Osekovu svečano misno slavlje u povodu završetka biskupijske pastoralne godine 2020./21. posvećene djedovima i bakama te 1. svjetskog dana djedova, baka i starijih osoba.

Proslava sv. Jakova u Mošćenici

Svečanim misnim slavljem koje je u nedjelju 25. srpnja predvodio sisački biskup Vlado Košić Mošćenica je proslavila blagdan svoga nebeskog zaštitnika sv. Jakova.

Biskup Košić primio izaslanstvo iz Mantove

Sisački biskup Vlado Košić primio je u utorak 29. lipnja u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku goste iz Biskupije Mantova: direktora Caritasa Mattea Amatia, župnika župe Guidizzolo vlč. Luigia Milana i predstavnika župnog Caritasa župe Guidizzolo Davida Fezzardia.

Biskup Košić primio Anikó Lévai

Sisački biskup Vlado Košić primio je u četvrtak 24. lipnja u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku suprugu predsjednika Vlade Mađarske i ambasadoricu Mađarske ekumenske humanitarne organizacije Anikó Lévai, ravnatelja te organizacije vlč. Lászlu Lehela i veleposlanika Republike Mađarske dr. Csaba Demcsáka.

Svećeničko ređenje u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u subotu 19. lipnja u bazilici Sv. Kvirina u Sisku svečano misno slavlje tijekom kojeg su za svećenike zaređeni kandidati Damir Kunić iz Župe sv. Ilije proroka u Donjim Kukuruzarima, Ivan Kuzmić iz Župe Pohoda BDM u Topuskom i Rafael Mlinar iz petrinjske Župe sv. Ivana Pavla II.

Uskrsno slavlje u bazilici Sv. Kvirina

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je svečano misno slavlje na svetkovinu Kristova uskrsnuća, u nedjelju 4. travnja, u bazilici Sv. Kvirina u Sisku.

Misa večere Gospodnje u Sisku

Misu večere Gospodnje, spomen ustanovljenja euharistije, na Veliki četvrtak, 1. travnja, predvodio je u bazilici Sv. Kvirina u Sisku sisački biskup Vlado Košić.

1 2 3 5