Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: biskup-rogic

Sastanak Odbora HBK za mlade

Sastanak Odbora za mlade Hrvatske biskupske konferencije održan je u utorak, 25. listopada pod predsjedanjem predsjednika Odbora šibenskog biskupa Tomislava Rogića, priopćio je Tiskovni ured HBK.

Misa posvete ulja u šibenskoj katedrali

Misu posvete ulja u katedrali Sv. Jakova u Šibeniku na Veliki četvrtak, 14. travnja, u jutarnjim satima predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić.

Slavlje Katoličke osnovne škole u Šibeniku

Sveti Josip, nebeski zaštitnik Katoličke osnovne škole iz Šibenika, i Dan škole proslavljeni su u četvrtak 17. ožujka misom koju je u kapeli Katoličkoga školskog centra predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić. 

Biskup Rogić predvodio misu za mir

Inicijativom ”Okupljanje oko euharistijskog stola” Vijeća europskih biskupskih konferencija šibenski biskup Tomislav Rogić predvodio je 10. ožujka u katedrali Sv. Jakova u Šibeniku misu za mir u Ukrajini i za sve žrtve pandemije i rata.

Pokop fra Vice Lucića

Član Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Vice Lucić pokopan je 14. siječnja na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku.

Biskup Rogić zaključio Godinu svetog Josipa za Šibensku biskupiju

Šibenski biskup Tomislav Rogić u srijedu 8. prosinca, na svetkovinu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, zaključio je „Godinu svetog Josipa“ za Šibensku biskupiju misnim slavljem koje je predvodio u šibenskoj prigradskoj Župi sv. Josipa radnika u Ražinama.

Proslavljen zaštitnik šibenske policijske kapelanije sv. Luka

Policijska kapelanija Policijske uprave šibensko-kninske proslavila je u ponedjeljak 18. listopada svoga nebeskog zaštitnika svetog Luku evanđelista svečanim misnim slavljem koje je u crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije u Skradinu predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić.

1 2 3