Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: bracno-i-obiteljsko-savjetovaliste

„Alkoholizam naš svagdašnji“

Proljetni „Obiteljski četvrtak“ održan 28. travnja u organizaciji Savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, Instituta za novu evangelizaciju sv. Ivan Pavao II. i Povjerenstva za brak i obitelj osječkih dekanata, bavio se temom ovisnosti o alkoholu i njegovom utjecaju na pojedinca i obitelj.

Seminar za bračne parove u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji

Deveti seminar za bračne parove povodom Svjetskog dana braka u organizaciji Bračnih i obiteljskih savjetovališta i Savjetovališta za žrtve obiteljskog nasilja Đakovačko-osječke nadbiskupije, održan je u subotu, 12. veljače 2022., „online“ preko Zoom aplikacije.

Webinar „Kako se riješiti svojih loših navika?”

U drugom ciklusu predavanja „Obiteljskog četvrtka“, kojega organizira Bračno i obiteljsko savjetovalište Đakovačko-osječke nadbiskupije, Institut za novu evangelizaciju „Sveti Ivan Pavao II.“ i Povjerenstvo za brak i obitelj osječkih dekanata, u srijedu 25. studenoga održan je treći webinar putem Zoom platforme o temi „Kako se riješiti svojih loših navika?“

Radionice Bračnog i obiteljskog savjetovališta

Uz potporu Grada Osijeka, a u organizaciji Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije, održana je u srijedu 28. kolovoza treća radionica u sklopu programa “Umijeće bračne ljubavi” na temu uloge bračnih partnera u braku, dok je u četvrtak, 29. kolovoza održana treća radionica u sklopu programa „Škola uspješnijeg roditeljstva“ – „Ostvarivanje discipline postavljanjem granica“.

„Jedna svijeća za svjetlo u obitelji – 2019.“

Simboličnim paljenjem svijeće u ponedjeljak 8. travnja u dvorištu župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu, održana je u ponedjeljak 8. travnja promocija projekta Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije „Jedna svijeća za svjetlo u obitelji – 2019.“.

Mali šef - uzroci i posljedice permisivnog odgoja

Bračno i obiteljsko savjetovalište Splitsko-makarske nadbiskupije organiziralo je u srijedu, 17. listopada u prostorijama Bračnog i obiteljskog savjetovališta u Splitu susret i predavanje za roditelje, bračne parove i odgojitelje.

1 2