Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: cista-srijeda

Biskup Glasnović predvodio misu na Pepelnicu u dubrovačkoj katedrali

Misu s obredom pepeljenja u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku na Čistu srijedu, 14. veljače, predslavio je dubrovački biskup Roko Glasnović u koncelebraciji s generalnim vikarom don Ivicom Pervanom i katedralnim župnikom don Marinom Lučićem te uz asistenciju đakona don Petra Markića i služenje više ministranata.

Pepelnica u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na Čistu srijedu – Pepelnicu, 14. veljače, u Pastoralnom centru katedralne župe u Sisku misno slavlje s obredom pepeljenja.

Pepelnica u riječkoj katedrali

Misu s obredom pepeljanja predvodio je u srijedu, 14. veljače 2024. u riječkoj katedrali sv. Vida riječki nadbiskup Mate Uzinić, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Riječke nadbiskupije.

Početak korizme i duhovna obnova u Mostaru

Duhovna obnova za svećenike i redovnike na području Mostarsko-duvanjske i Trebinjsko-mrkanske biskupije održana je na Čistu srijedu, Pepelnicu 22. veljače, u katedralnoj župi u Mostaru. Euharistijsko slavlje i obred pepeljenja u katedrali predvodio je mjesni biskup Petar Palić.

Pepelnica u Sisku

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je na Čistu srijedu – Pepelnicu, 2. ožujka, u Pastoralnom centru katedralne župe u Sisku misno slavlje s obredom pepeljenja.

Biskup Gorski predvodio misu na Pepelnicu

Svečano misno slavlje s obredom pepeljenja predslavio je zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski na Čistu srijedu, 2. ožujka u Župi sv. Petra u Zagrebu.

1 2 3 5