Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dani-krscanske-kulture

Otkazani „Dani kršćanske kulture“ u Splitu i Šibeniku

U okolnostima nastalim zbog virusa Covid-19, ne želeći ugrožavati zdravlje izvođača i publike međunarodne manifestacije „Dani kršćanske kulture“, a koja se trebala održati od 28. ožujka do 7. travnja, obavještavaju se sudionici, publika i kulturna javnost da se manifestacija neće održati, stoji u priopćenju organizatora.

Završeni Dani kršćanske kulture u Dubrovniku

Završna večer Međunarodne manifestacije Dani kršćanske kulture u Dubrovniku okupila je u ponedjeljak, 15. travnja u crkvi Male braće izvođače i publiku na programu nazvanom „Koncert duhovnih skladbi u izvedbi klapa i zborova iz Dubrovačke biskupije“ koji je priredio glazbenik Krešimir Magdić.

Dani kršćanske kulture u Šibeniku

U Šibenskoj katedrali sv. Jakova, u subotu 13. travnja izveden je u sklopu Dana kršćanske kulture mjuzikl za dječji zbor „Učitelja tražim“.

Korizmeni koncert u crkvi Gospe od zdravlja

U sklopu Dana kršćanske kulture Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, knjižara Verbum, te mješoviti pjevački zbor „Camerata vocale Split“ organizirali su korizmeni koncert u subotu 13. travnja u župnoj crkvi Gospe od zdravlja u Splitu.

DKK: Predstavljena knjiga „Nada koja ne postiđuje“ biskupa Perića

Knjiga mostarsko-duvanjskog biskupa Ratka Perića pod naslovom „Nada koja ne postiđuje“ objavljena u povodu 120. obljetnice rođenja i 20. obljetnice beatifikacije zagrebačkog nadbiskupa kardinala Alojzija Stepinca, blaženika i mučenika predstavljena je 8. travnja dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku u sklopu Dana kršćanske kulture.

Koncert „Muzička omladina Trebinja Dubrovčanima na dar“

U hramu Svetog Blagovještenja u Dubrovniku u nedjelju, 7. travnja, na dan kada se slavila slava ove crkve, održan je koncert učenika Muzičke škole “Trebinje“. Koncert je bio dio programa Dana kršćanske kulture u Dubrovniku i izveden je pod nazivom „Muzička omladina Trebinja Dubrovčanima na dar“.

1 2