Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: doc-dr-sc-josip-bosnjakovic

Rama: Održana Konferencija o zaštiti maloljetnika i ranjivih osoba u Redu Manje braće

Konferencija o zaštiti maloljetnika i ranjivih osoba u Redu Manje braće za provincijalne ministre, delegate provincija za zaštitu maloljetnika i ranjivih osoba te odgojitelje u Južnoslavenskoj konferenciji Manje braće održana je u Franjevačkom samostanu Rama Šćit od četvrtka 12. do subote 14. listopada, objavljeno je na mrežnoj stranici Franjevačke provincije sv. Jeronima u Dalmaciji i Istri.

Svećenički dan Sisačke biskupije

Svećenički dan Sisačke biskupije održan je u srijedu, 6. rujna u Dvorani sv. Ivana Pavla II. u sisačkom Velikom Kaptolu pod predsjedanjem biskupa Vlade Košića. Predavanje „Blagodat empatije i suosjećanja u komunikaciji svećenika“ održao je doc. dr. sc. Josip Bošnjaković.

Misa zadušnica i sprovod vjeroučiteljice Mirjane Srednoselec

Dugogodišnja vjeroučiteljica Mirjana Srednoselec r. Čulo preminula je u petak, 7. srpnja 2023. Misa zadušnica za pokojnu vjeroučiteljicu Srednoselec slavljena je u župnoj crkvi Duha Svetoga u Nuštru, u subotu 8. srpnja, a predvodio ju je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Predstavnici Hrvatskog katoličkog sveučlilišta u posjetu katoličkim zakladama u Njemačkoj

Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, voditeljica Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba dr. sc. Anita Dučkić Sertić i doc. dr. sc. Josip Bošnjaković s Odjela za psihologiju tijekom svog boravka u Njemačkoj od 11. do 15. siječnja posjetili su zakladu Njemačke biskupske konferencije Renovabis i zakladu Das Kindermissionswerk Die Sternsinger.

1 2