Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-hrvoje-katusic

Misa za maturante u zbornoj crkvi Sv. Vlaha

Misu zahvalnicu za maturante dubrovačkih srednjih škola u srijedu, 4. svibnja u zbornoj crkvi Sv. Vlaha u Dubrovniku predvodio rektor crkve don Hrvoje Katušić, poručivši im: Računajte na Boga jer on računa na vas!

Primopredaja službe generalnog vikara Dubrovačke biskupije

Primopredaja službe generalnog vikara Dubrovačke biskupije upriličena je u utorak, 3. svibnja u prostorijama Ordinarijata Dubrovačke biskupije u nazočnosti dubrovačkog biskupa Roka Glasnovića i kancelara Dubrovačke biskupije don Davida Marjanovića.

Predstavljena knjiga fra Ante Vučkovića „Neostvarena sloboda“

U samostanu sv. Klare u Dubrovniku u srijedu 6. travnja predstavljena je knjiga „Neostvarena sloboda“ autora fra Ante Vučkovića u nakladi izdavača Salesiana. Knjiga je to u kojoj je autor dao svoj prvi značajniji osvrt o 30 godina slobodne Crkve, od pada komunizma do vladavine korone. Knjiga je napisana u obliku razgovora, koji je s autorom vodio novinar Goran Andrijanić.

Zatvorena jubilarna 1050. Festa sv. Vlaha u Dubrovniku

Spuštanjem barjaka sv. Vlaha sa standala uz naklon ostalih gradskih barjaka u znak počasti, zatvorena je u nedjelju, 6. veljače Festa sv. Vlaha 2022. godine kojom je proslavljeno 1050 godina Parčeve zaštite, izvještava Ured za medije Dubrovačke biskupije.

Caritas Dubrovačke biskupije obilježio Peti svjetski dan siromaha

V. svjetski dan siromaha, u nedjelju 14. studenoga, Caritas Dubrovačke biskupije obilježio je nizom aktivnosti - podjelom poklon paketa beskućnicima, poklona iznenađenja samohranim majkama, izložba i tiskanje knjižice s crtežima i mislima djece Dječjeg vrtića Palčica o temi siromaštva te središnjim misnim slavljem u dubrovačkoj katedrali.

1 2 3