Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-hrvoje-katusic

Drugi dan devetnice uoči blagdana bl. Marije Propetog

Drugog dana devetnice pred blagdan bl. Marije Propetog Isusa Petković, u subotu 1. srpnja u Blatu na Korčuli, euharistijsko slavlje u dvorištu samostana sestara Kćeri Milosrđa Trećega samostanskog reda sv. Franje predvodio je župnik Župe sv. Josipa u Veloj Luci don Hrvoje Katušić.

U Dubrovniku proslavljen blagdan Ruke sv. Vlaha

Blagdan Ruke sv. Vlaha proslavljen je u utorak, 5. srpnja u Dubrovniku procesijom i misnim slavljem u zbornoj crkvi Sv. Vlaha koje je predvodio rektor te crkve don Hrvoje Katušić.

Misa za maturante u zbornoj crkvi Sv. Vlaha

Misu zahvalnicu za maturante dubrovačkih srednjih škola u srijedu, 4. svibnja u zbornoj crkvi Sv. Vlaha u Dubrovniku predvodio rektor crkve don Hrvoje Katušić, poručivši im: Računajte na Boga jer on računa na vas!

Primopredaja službe generalnog vikara Dubrovačke biskupije

Primopredaja službe generalnog vikara Dubrovačke biskupije upriličena je u utorak, 3. svibnja u prostorijama Ordinarijata Dubrovačke biskupije u nazočnosti dubrovačkog biskupa Roka Glasnovića i kancelara Dubrovačke biskupije don Davida Marjanovića.

Predstavljena knjiga fra Ante Vučkovića „Neostvarena sloboda“

U samostanu sv. Klare u Dubrovniku u srijedu 6. travnja predstavljena je knjiga „Neostvarena sloboda“ autora fra Ante Vučkovića u nakladi izdavača Salesiana. Knjiga je to u kojoj je autor dao svoj prvi značajniji osvrt o 30 godina slobodne Crkve, od pada komunizma do vladavine korone. Knjiga je napisana u obliku razgovora, koji je s autorom vodio novinar Goran Andrijanić.

Zatvorena jubilarna 1050. Festa sv. Vlaha u Dubrovniku

Spuštanjem barjaka sv. Vlaha sa standala uz naklon ostalih gradskih barjaka u znak počasti, zatvorena je u nedjelju, 6. veljače Festa sv. Vlaha 2022. godine kojom je proslavljeno 1050 godina Parčeve zaštite, izvještava Ured za medije Dubrovačke biskupije.

1 2 3 4