Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: don-tomislav-cubelic

Četvrti dan devetnice sv. Dujmu 2022.

Četvrtoga dana devetnice sv. Dujmu, u nedjelju 1. svibnja na blagdan sv. Josipa Radnika, euharistijsko slavlje u splitskoj prvostolnici predvodio je župnik u Srinjinama don Tomislav Ćubelić uz koncelebraciju don Šime Marovića.

Solin: Održana duhovna priprava za dobročinitelje samostana sv. Rafaela

U samostanu Samostana sv. Rafaela, Družbe sestara Služavki Malog Isusa u Solinu, u subotu, 19. veljače, na poticaj s. Marte Kegalj, predstojnice Samostana, održala se duhovna priprava za sve dobročinitelje te ustanove, kao i za sedamnaest sestara koje zdušno skrbe, s puno ljubavi, obzira i pažnje za osamnaest štićenika s posebnim potrebama.

Nadbiskup Barišić blagoslovio obnovljenu župnu kuću u Srinjinama

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić predslavio je u nedjelju 19. rujna 2021. misu ispred župne crkve Porođenja Blažene Djevice Marije u Srinjinama, nakon koje je blagoslovio obnovljenu župnu kuću, izvijestio je Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

Četvrti dan devetnice sv. Dujmu

Četvrtoga dana devetodnevne priprave za proslavu svetkovine sv. Dujma, u subotu 1. svibnja na sv. Josipa Radnika, misno slavlje u splitskoj prvostolnici predvodio je don Tomislav Ćubelić, bivši katedralni župnik i kanonik Prvostolnog kaptola.

Četvrti dan devetnice sv. Dujmu: Nedostaje li nam Bog ili tradicija?

Četvrtog dana devetnice sv. Dujmu, na spomendan sv. Josipa Radnika u petak 1. svibnja, euharistijsko slavlje u splitskoj prvostolnici predvodio je katedralni župnik don Tomislav Ćubelić, uz koncelebraciju župnog pomoćnika don Ante Mateljana. Izravni prijenos mise bio je na Laudato TV – u i putem društvenih mreža.

Obredi Velikoga petka u splitskoj prvostolnici

Obrede Velikoga petka 19. travnja u splitskoj prvostolnici Sv. Dujma predvodio je splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić uz sudjelovanje apostolskog nuncija nadbiskupa Martina Vidovića, generalnog vikara mons. Miroslava Vidovića, katedralnog župnika don Tomislava Ćubelića i ostalih svećenika.

Križni put grada Splita “Od Gospe do Gospe”

Križni put grada Splita "Od Gospe do Gospe", koji se tradicionalno održava u petak prije Cvjetnice, ove je godine upriličen 12. travnja. Križni put je predvodio predstojnik Ureda za obitelj Splitsko-makarske nadbiskupije i katedralni dekan don Tomislav Ćubelić, a za križem se uputilo više stotina vjernika.