Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-josip-bosnjakovic

Duhovna obnova za studente i mlade u Jablancu

Skupina osječkih studenata i mladih započela je 27. svibnja duhovnu obnovu u Jablancu s temom „Radosni jer Bog suosjeća“, koju je predvodio vlč. dr. Josip Bošnjaković, voditelj Bračnih i obiteljskih savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije te profesor Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u Zagrebu.

Nastavlja se projekt duhovno-psihološke podrške stradalima u potresu

Sisački biskup Vlado Košić primio je u četvrtak 27. siječnja u Velikom Kaptolu u Sisku povjerenika za pastoral braka i obitelji biskupije vlč. Branka Koretića, predsjednika udruge HRD BiOS doc. dr. sc. Josipa Bošnjakovića, katehisticu, realitetnu psihoterapeutinju i specijalisticu iz pastorala kriznih situacija Maju Jakšić, te Anitu Lučić iz Udruge Hrvatskih bračnih i obiteljskih savjetovatelja.

U Belišću održana duhovna obnova „Zar sam i ja odabran/a i ljubljen/a?“

U župnoj crkvi sv. Josipa Radnika u Belišću u subotu 22. svibnja, uoči svetkovine Duhova, održana je duhovna obnova pod nazivom „Zar sam i ja odabran/a i ljubljen/a?“ koju je pripremio i vodio svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije i psiholog-psihoterapeut dr. sc. Josip Bošnjaković s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu.

Biskup Košić primio dionike Projekta pastoralne podrške stradalima u potresu

Sisački biskup Vlado Košić primio je u utorak 27. travnja u Velikom Kaptolu u Sisku vlč. Branka Koretića, povjerenika za pastoral braka i obitelji, doc. dr. sc. Josipa Bošnjakovića, predsjednika udruge HRD BiOS, Maju Jakšić, dipl. katehisticu, realitetnu psihoterapeutinju, specijalisticu iz pastorala kriznih situacija i Antonija Mrzlića, teologa i gestalt psihoterapeuta.

Drugi dan Katehetske zimske škole

Program drugoga dana Katehetske zimske škole, 15. siječnja počeo je molitvom te predavanjem dr. Josipa Bošnjakovića s Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu o temi „Život na čekanju, ili? Impulsi za hrabro suočavanje sa stvarnošću“.

1 2