Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-josip-bosnjakovic

Blagdan Našašća Svetoga Križa proslavljen u Krndiji

Blagdan Našašća sv. Križa proslavljena je u petak, 3. svibnja u crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Krndiji, filijali Župe sv. Ladislava u Punitovcima. Misno slavlje predvodio je doc. dr. Josip Bošnjaković, profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu.

Održane edukacije za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije

Dvije edukacije Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba pod nazivom „Edukacije za svećenike i redovnike o prevenciji i zaštiti maloljetnika u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji. II. edukacija“ održane su u ponedjeljak, 12. veljače 2024. u Đakovu i Valpovu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Počeo studij Propedeutika psihoterapije i teoterapije na KBF-u u Đakovu

Na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Đakovu u petak, 6. listopada 2023. počelo je izvođenje nastave za prvu generaciju studenata sveučilišnog specijalističkog studija Proepedeutika psihoterapije i teoterapije. I dok je formalno nastava započela dan ranije, u četvrtak, putem Microsoft Teams platforme, u petak je započela redovita nastava uživo.

Sastanak biskupa Ćurića s rektorima bogoslovnih sjemeništa

Sastanak predsjednika Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za sjemeništa i duhovna zvanja đakovačko-osječkog pomoćnog biskupa Ivana Ćurića s rektorima bogoslovnih sjemeništa u Hrvatskoj održan je u utorak 27. lipnja 2023. u Grkokatoličkom sjemeništu na zagrebačkom Gornjem gradu.

Održana duhovna obnova za svećenike Srijemske biskupije

Svećenici Srijemske biskupije okupili su se u ponedjeljak 28. studenoga u prostorima privremenog Biskupskog ordinarijata u Srijemskoj Mitrovici na mjesečni susret i adventsku duhovnu obnovu, izvijestio je Tiskovni ured Srijemske biskupije.

1 2 3