Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: dr-petar-kresimir-hodzic

HBK: Predstavljena poruka uz Dan života

Poruka uz Dan života Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj koju je potpisao predsjednik Vijeća riječki nadbiskup koadjutor Mate Uzinić predstavljena je u četvrtak 3. veljače 2022. u sjedištu HBK u Zagrebu.

VIDEO Predstavljen videospot pjesme „U zagrljaju vrimena“

Videospot pjesme „U zagrljaju vrimena“ snimljene u sklopu inicijative „Zagrlimo starije pjesmom“ Vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj predstavljen je u srijedu 21. srpnja u Domu za starije i nemoćne osobe „Kuća svetog Franje“ u Odri.

Argumenti: Bake i djedovi kao jamstvo obiteljske povezanosti

Zašto je papa Franjo u Crkvu uveo Svjetski dan djedova, baka i starijih osoba te kakva je veza baka i djedova s njihovim unucima neka su od pitanja o kojima su u Argumentima Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 19. travnja razgovarali voditelj Ureda Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj dr. Petar-Krešimir Hodžić, katolički spisatelj Stjepan Lice i ravnateljica Centra za djecu, mlade i obitelj u Velikoj Gorici Sanda Puljiz Vidović.

Započela Velika devetnica "Hrvatska moli za život"

Vijeće Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj ponovo poziva na uključivanje u Veliku devetnicu, od svetkovine Blagovijesti 25. ožujka do svetkovine Božića 2021. godine, svakog 25. dana u mjesecu.