Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: drazen-kutlesa

Nadbiskup Kutleša posjetio Glas Koncila

Zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša posjetio je u četvrtak, 11. siječnja 2024. Glas Koncila na zagrebačkom Kaptolu te se susreo s djelatnicima i obišao sve odjele nakladničke kuće, izvijestio je Glas Koncila.

Zagrebačka nadbiskupija darovala kuću višečlanoj obitelji

Zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša uručio je u Zagrebu, u ime Zagrebačke nadbiskupije višečlanoj obitelji ključ stambenog objekta koji je Nadbiskupija stekla dobrotom darovatelja, izvijestio je u četvrtak 11. siječnja Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Nadbiskup Kutleša za đakone zaredio trinaestoricu bogoslova

Zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša zaredio je za đakone trinaestoricu bogoslova tijekom mise koju je predvodio u subotu, 25. studenog 2023. u crkvi sv. pape Ivana XXIII. u zagrebačkoj Dubravi, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Održan susret Trajne formacije svećenika u Zagrebu

Zajednički susret polaznika programa Trajne formacije svećenika Zagrebačke nadbiskupije održan je u utorak, 7. studenog 2023. u Nadbiskupijskome pastoralnom institutu u Zagrebu, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Susret mons. Ivana Šaška i predstavnika Renovabisa dr. sc. Jörga Bastena

Zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško primio je u četvrtak, 19. listopada 2023. godine u Uredu zagrebačkog nadbiskupa predstavnika Renovabisa (Akcija solidarnosti njemačkih katolika s ljudima u srednjoj i istočnoj Europi) zaduženog za Poljsku, Češku, Hrvatsku i Rusiju dr. sc. Jörga Bastena.

1 2