Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovna-priprava

Započela duhovna priprava za proslavu Fabijanova i Dana grada Otočca

Duhovna priprava za proslavu Dana grada Otočca – svetkovine sv. Fabijana i Sebastijana, suzaštitnika Župe Presvetoga Trojstva i zaštitnika Gacke doline, započela je u nedjelju 16. siječnja slavljem mise u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Otočcu, koje je predvodio župnik mons. Tomislav Šporčić.

Argumenti HKR-a: Ne dajmo da iz došašća istisnu Boga!

O tome kako se dobro ispovjediti u došašću i kako pripraviti put za Gospodinov dolazak u svojemu srcu te koliko nam i kako u tome mogu pomoći mediji, bilo je riječi u Argumentima HKR-a u ponedjeljak, 29. studenoga.

Duhovna priprava za župnu svetkovinu na Budainci u Slavonskom Brodu

Za svetkovinu Bezgrješnog Srca Marijina i 25. obljetnicu djelovanja svoje župne zajednice vjernici istoimene župe na Budainci u Slavonskom Brodu pripremali su se u četvrtak, 10. lipnja sudjelujući na misnom slavlju koje je uz domaćeg župnika Andriju Djakovića i pastoralnog suradnika vlč. Filipa Perkovića predvodio vlč. dr. Ivica Raguž, profesor na đakovačkom KBF-u.

Proslava svetkovine Stepinčeva na Trnjanskoj Savici

Nakon dana duhovne priprave na Trnjanskoj Savici, održana je proslava župne svetkovine Stepinčeva, povodom 22. obljetnice Stepinčeve beatifikacije i 21. rođendana ove zagrebačke župe. Svečano misno slavlje predslavio je preč. Antun Štefan, nacionalni ravnatelj Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj. Slavlje se održalo u drugačijem izdanju od prošlih godina, poštujući sve epidemiološke mjere za unutarnja i vanjska okupljanja.

1 2