Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: duhovsko-bdjenje

Duhovsko bdjenje mladih u Osijeku

Uoči svetkovine Pedesetnice, udruga Duhos u zajedništvu sa studentskim kapelanom Mariom Žigmanom organizirala je 18. svibnja duhovsko bdjenje u Župi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku.

Duhovsko bdjenje mladih u varaždinskoj katedrali

Uoči svetkovine Duhova, mladi Varaždinske biskupije organizirali su u subotu, 18. svibnja 2024. duhovsko bdjenje u varaždinskoj katedrali pod geslom „Zajedništvom nošeni“, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Duhovsko bdjenje u Centru za mlade u Rijeci

Duhovsko bdjenje u organizaciji Ureda za pastoral mladih i Povjerenstva za kršćansku inicijaciju Riječke nadbiskupije održano je u predvečerje svetkovine Pedesetnice, u subotu 18. svibnja 2024. u centru za mlade „Bl. Miroslav Bulešić“ u Rijeci.

Duhovska bdjenja u Dubrovačkoj biskupiji

Uoči svetkovine Duhova 18. svibnja u nekim župama na području Dubrovačke biskupije organizirana su Duhovska bdjenja kao duhovna priprava za svetkovinu kojom se na poseban način slavi treća božanska osoba, Duh Sveti i kojom se spominje silaska Duha Svetoga na apostole.

Nadbiskup Hranić na duhovskom bdjenju u Ilači

Đakovačko-osječki nadbiskup metropolit Đuro Hranić predvodio je u ilačkom marijanskom svetištu svečano misno slavlje duhovskog bdjenja u subotu 18. svibnja tijekom kojeg je podijelio sakrament potvrde mladićima i djevojkama Župe sv. Jakova apostola u Ilači, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Održano Duhovsko biblijsko bdjenje u Koški

U Župi sv. Petra i Pavla u Koški održano je od 14. do 18. svibnja jubilarno deseto Duhovsko biblijsko bdjenje pod geslom „Unosimo svjetlo Božje riječi u naše obitelji, djecu i mlade.“

Duhovsko bdjenje mladih u osječkoj konkatedrali

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije pod vodstvom povjerenika vlč. Marija Žigmana organizirao je u subotu 27. svibnja 2023. u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla Duhovsko bdjenje mladih kao uvod i pripremu za svetkovinu Pedesetnice.

1 2 3