Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-ante-juric-talaja

Svetkovina Imena Isusova proslavljena u Čvrljevu

Svetkovina Imena Isusova proslavljena je prema starom liturgijskom kalendaru u nedjelju 17. siječnja u župi Imena Isusova – Čvrljevo. Svečano misno slavlje predvodio je fra Ante Jurić u koncelebraciji sa župnikom fra Antom Jurić Talajom.

Obilježen blagdan Gospe od Zdravlja, suzaštitnice Kladnjica

U malom mjestu u Dalmatinskoj zagori, u Kladnjicama, u župi Čvrljevo, u Šibenskoj biskupiju, u subotu 21. studenoga tradicionalno je proslavljen blagdan Gospe od Zdravlja, nebeske suzaštitinice Kladnjica. Svečano misno slavlje u crkvi Sv. Filipa i Jakova predvodio je fra Ante Jurić Talaja.

Blagdan Velike Gospe u Čvrljevu

Svečanim misnim slavljem u subotu 15. kolovoza u 11 sati u Čvrljevu je proslavljen blagdan Velike Gospe koja se slavi kao suzaštitnica Župe Imena Isusova u Čvrljevu.

Gornje Utore proslavile blagdan sv. Mihovila

U Crkvi sv. Mihovila u Utorima, malom mjestu u Dalmatinskoj Zagori u Župi Čvrljevo, u nedjelju 29. rujna u 11 sati proslavljen je blagdan sv. Mihovila euharistijskim slavljem i procesijom koju je predvodio don Luka Vrljičak u suslavlju župnika Čvrljeva fra Ante Jurića Talaje i kapelana fra Ante Jurića, svećenika u miru.