Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-ivan-sarcevic

S. Suzana Benković položila doživotne zavjete

Školska sestra franjevka Bosansko-hrvatske provincije Prečistog Srca Marijina s. Suzana Benković položila je doživotne redovničke zavjete u nedjelju 13. kolovoza u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Tolisi, objavljeno je na stranici Provincije.

Intervju s fra Ivanom Šarčevićem ususret Mediteranskim teološkim susretima

U povodu održavanja drugih Mediteranskih teoloških susreta u organizaciji Riječke nadbiskupije u Lovranu od 16. do 22. srpnja Bruna Velčić je za mjesečnik „Zvona“ razgovarala s Ivanom Šarčevićem, bosanskim franjevcem i profesorom na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu koji je pojasnio ima li teologija budućnost te zašto je potrebna čovječanstvu.

Hodočašće Licu Neumrle Majčine Ljubavi

U sklopu obilježavanja 30. obljetnice stradanja Bosanske Posavine i progonstva hrvatskog katoličkog puka u Župi Srca Marijina u Foči kod Dervente održano je u subotu 1. listopada prvi puta jednodnevno zahvalno hodočašće Licu Neumrle Majčine Ljubavi.

Stručni skup za vjeroučitelje

Stručni skup za vjeroučiteljice i vjeroučitelje Zagrebačke nadbiskupije, Sisačke i Bjelovarsko-križevačke biskupije s temom "Dijalog i interdisciplinarnost u vjeronaučnoj nastavi" održan je 21. veljače.