Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-josip-repesa

Slavljena misa za stipendiste Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije

Misu za Caritasove stipendiste Splitsko-makarske nadbiskupije predvodio je u srijedu, 8. studenog 2023. u kapeli Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu generalni vikar Splitsko-makarske nadbiskupije don Franjo Frankopan Velić, izvijestio je Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

Počela trodnevnica u čast sv. Franji na Kladi

U crkvi Sv. Franje na Kladi u Metkoviću biokovski dekan i župnik Župe Vrgorac fra Josip Repeša predslavio je 1. listopada misu prvog dana trodnevne duhovne priprave za proslavu nebeskog zaštitnika i suzaštitnika Župe sv. Ilije proroka.

Misa zadušnica za Lipanjske žrtve u Vrgorcu

Misu zadušnicu za 33 ubijenih žitelja župe i grada Vrgorca – „Lipanjske žrtve“ u srijedu 15. lipnja 2022. u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Vrgorcu predslavio je župnik fra Josip Repeša.

Župa Plina Stablina proslavila blagdan sv. Paškala

Vanjska proslava blagdana sv. Paškala u Župi Plina Stablina održana je u nedjelju 22. svibnja. Misno slavlje kod kapele Sv. Paškala, jedne od najstarijih u Dalmaciji, posvećenih tomu svecu 1759. godine, predslavio je župnik Župe Vrgorac fra Josip Repeša.

Blagdan Gospe Snježne proslavljen u Vidu

Župa Vid proslavila je u četvrtak 5. kolovoza zaštitnicu - Gospu Snježnu. Središnju koncelebriranu misu kojoj je prethodila procesija predslavio je župnik Vrgorca i dekan Biokovskoga dekanata fra Josip Repeša.

1 2