Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-josip-repesa

Uskrsni ponedjeljak u Pučišćima

Papinski nuncij u Berlinu nadbiskup Nikola Eterović slavio je na Uskrsni ponedjeljak 22. travnja blagdansku misu u crkvi Sv. Jeronima u rodnim Pučišćima na Braču. Završnu homiliju održao je tom prilikom ovogodišnji velikotjedni propovjednik franjevac Josip Repeša koji je u toj župi boravio, propovijedao i ispovijedao od Nedjelje muke Gospodnje.

Korizmeni duhovni impuls za mlade u HKŽ München

U organizaciji Hrvatske katoličke župe München priređen je „Korizmeni duhovni impuls“ za mlade koji je predvodio fra Josip Repeša, promicatelj duhovnih zvanja Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja i duhovni asistent FRAMA-e, pod naslovom „Post srca i duše“.

Inicijativa okupljanja duhovnih zvanja Neretvanskog dekanata

Splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić primio je rektora Centralnog bogoslovnog sjemeništa u Splitu don Juru Bjeliša i animatora za duhovna zvanja Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Josipa Repešu u četvrtak 28. ožujka u zgradi Nadbiskupskog ordinarijata u Splitu.

Vjernici Brnaza proslavili Gospu Lurdsku

U zajednici sv. Nikole Tavelića u Brnazama u nedjelju 10. veljače proslavljen je blagdan Gospe Lurdske, suzaštitnice zajednice i mjesta. Euharistijsko slavlje u dvorani mjesnog Doma kulture predvodio je provincijski duhovni asistent i promicatelj duhovnih zvanja fra Josip Repeša, uz koncelebraciju fra Stjepana Matića i fra Antonija Mravka.