Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-josip-repesa

Misa zadušnica za Lipanjske žrtve u Vrgorcu

Misu zadušnicu za 33 ubijenih žitelja župe i grada Vrgorca – „Lipanjske žrtve“ u srijedu 15. lipnja 2022. u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Vrgorcu predslavio je župnik fra Josip Repeša.

Župa Plina Stablina proslavila blagdan sv. Paškala

Vanjska proslava blagdana sv. Paškala u Župi Plina Stablina održana je u nedjelju 22. svibnja. Misno slavlje kod kapele Sv. Paškala, jedne od najstarijih u Dalmaciji, posvećenih tomu svecu 1759. godine, predslavio je župnik Župe Vrgorac fra Josip Repeša.

Blagdan Gospe Snježne proslavljen u Vidu

Župa Vid proslavila je u četvrtak 5. kolovoza zaštitnicu - Gospu Snježnu. Središnju koncelebriranu misu kojoj je prethodila procesija predslavio je župnik Vrgorca i dekan Biokovskoga dekanata fra Josip Repeša.

Uskrsni ponedjeljak u Pučišćima

Papinski nuncij u Berlinu nadbiskup Nikola Eterović slavio je na Uskrsni ponedjeljak 22. travnja blagdansku misu u crkvi Sv. Jeronima u rodnim Pučišćima na Braču. Završnu homiliju održao je tom prilikom ovogodišnji velikotjedni propovjednik franjevac Josip Repeša koji je u toj župi boravio, propovijedao i ispovijedao od Nedjelje muke Gospodnje.

1 2