Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-jozo-marincic

Susret provincijala Bosne Srebrene

U prostorijama Provincijalata Franjevačke provincije sv. Križa - Bosne Srebrene u Sarajevu upriličen je 13. rujna bratski susret aktualnog provincijala Bosne Srebrene fra Zdravka Dadića i njegovih predšasnika.

Održan XXIV. redovnički dan u Bosni i Hercegovini

Redovnički dan u Bosni i Hercegovini održan je u subotu, 3. rujna u Katoličkom školskom centru „Don Bosco“ u Žepču, a okupio je više od 150 redovnika i redovnica, objavljeno je na mrežnoj stranici nedjelja.ba.

Dan molitve za svećenička i redovnička zvanja u Sarajevu

U povodu 59. svjetskog dana molitve za duhovna zvanja i Nedjelje Dobrog Pastira Povjerenstvo za pastoral zvanja pri Konferenciji viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH organiziralo je u četvrtak 5. svibnja u crkvi sv. Nikole Tavelića u Sarajevu molitveno bdjenje.

Započeo izborni kapitul Franjevačke provincije Bosne Srebrene

Na blagdan Sv. Marka, 25. travnja, na Franjevačkoj teologiji u sarajevskom naselju Nedžarići započeo je izborni kapitul Franjevačke provincije Bosne Srebrene na kojemu se bira novi provincijalni ministar te članovi uprave, prenosi nedjelja.ba.

Provincijal Marinčić predvodio misu u sarajevskoj katedrali uoči Dana posvećenog života

Predsjednik Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica Bosne i Hercegovine fra Jozo Marinčić, provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene, u večernjim satima 1. veljače u katedrali Srca Isusova u Sarajevu predvodio je misu uoči Dana posvećenog života koji se slavi na blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnicu, izvijestila je KTA.

Svečani zavjeti četvorice franjevaca Bosne Srebrene

Četvorica mladih franjevaca Franjevačke provincije Uzvišenja Svetoga Križa – Bosne Srebrene položila su u nedjelju 10. listopada, u župnoj crkvi sv. Ante Padovanskog u Busovači, svečane (doživotne) zavjete u Redu manje braće, objavila je Provncija, a prenijela KTA.

1 2 3