Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-matej-jovanovac

Hodočašće franjevaca trećoredaca u Svetu zemlju

Franjevci trećoredci pohodili su Svetu zemlju u sklopu provincijskoga hodočašća od srijede 6. do utorka 12. rujna predvođeni provincijalom fra Ivom Martinovićem i voditeljem hodočašća fra Matejom Jovanovcem, izvijestili su iz Provincije.

Kandidati za doživotne zavjete posjetili Belišće

Trinaest mladih bogoslova, pod vodstvom fra Mateja Jovanovca, pohodilo je u subotu i nedjelju, 12. i 13. kolovoza, u sklopu priprema za svečane zavjete župu i samostan sv. Josipa Radnika u Belišću.

Duhovna obnova vjeroučitelja u Đakovu

U organizaciji Katehetskog ureda Đakovačko-osječke nadbiskupije od 19. do 21. svibnja u kući Milosrdnih sestara sv. Križa „Betanija“ u Đakovu održana je duhovna obnova za vjeroučitelje koju je vodio mr. sc. fra Matej Jovanovac.

Život s fratrima

Provincija franjevaca trećoredaca organizira vikend susrete za mladiće koji razmišljaju o duhovnom pozivu, a koji će se održati u Samostanu sv. Franje Ksaverskog u Zagrebu od 8. do 10. travnja za srednjoškolce te od 6. do 8. svibnja za studente i radničku mladež. 

Online duhovna obnova vjeroučitelja Đakovačko-osječke nadbiskupije

U organizaciji Nadbiskupijskoga katehetskog ureda i Agencije za odgoj i obrazovanje u četvrtak 7. siječnja održana je online duhovna obnova za vjeroučitelje Đakovačko-osječke nadbiskupije. U programu duhovne obnove, koju je vodio fra Matej Jovanovac, mag. biblijskih znanosti na poslijediplomskom studiju u Jeruzalemu na temu „Jesi li blizu Kraljevstvu Božjem?“, sudjelovalo je 300-tinjak vjeroučitelja.