Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-sinisa-pucic

Proslavljeni zaštitnici Franjevačke provincije Sv. Ćirila i Metoda

Blagdan sv. Ćirila i Metoda, zaštitnika Franjevačke provincije Sv. Ćirila i Metoda sa sjedištem u Zagrebu, svečano je u utorak, 5. srpnja proslavljen u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu. Večernje misno slavlje predvodio je fra Siniša Pucić, odgojitelj franjevačkih sjemeništaraca.

Obećanja Frame u Slavonskom Brodu

U franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu tijekom večernje misu u subotu 7. svibnja devetero članova Franjevačke mladeži Slavonski Brod obnovilo je svoja krsna obećanja.

Odgovorno korištenje društvenih medija

U samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu, u sklopu trajne formacije, fra Siniša Pucić, OFM, održao je 28. veljače predavanje o odgovornom korištenju medija.

Proslava svetkovine Krista Kralja u Brodskom Varošu

Svetkovinu Isusa Krista Kralja svega stvorenja, ujedno i svoj župni god, svečano su proslavili župljani župe u Brodskom Varošu i filijale Duha Svetoga u Gromačniku, euharistijskim slavljem koje je u župnoj crkvi, jedinoj u Đakovačko osječkoj nadbiskupiji posvećenoj Kristu Kralju, predvodio fra Siniša Pucić, a suslavio je domaći župnik Frok Zefiq. 

Koncert u Brodskom Varošu

Za svetkovinu Krista Kralja, svoga patrona, pripremali su se župljani Župe Krista Kralja u Brodskom Varošu u Slavonskom Brodu trodnevnom duhovnom obnovom koju je predvodio fra Siniša Pucić, odgojitelj franjevačkih sjemeništaraca u Slavonskom Brodu.

1 2 3