Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: fra-stipo-karajica

Preminuo fra Stipo Karajica

Fra Stipo Karajica, svećenik franjevac Bosne Srebrene, preminuo je 24. rujna u Kliničkom centru Dubrava u Zagrebu opremljen svetim sakramentima blago u Gospodinu u 59. godini života, 38. redovništva i 32. svećeništva.

U Zagrebu održani 14. susreti raseljenih vjernika župa kotorvaroške doline

Četrnaesti susreti raseljenih vjernika Hrvata župa kotorvaroške doline (Kotor-Varoš, Sokoline i VrbanjciI i njihovih prijatelja održani su na 13. nedjelju kroz godinu, 2. srpnja 2023. u franjevačkoj Župi Svete Marije Anđeoske u Sesvetskoj sopnici u Zagrebu, pod geslom: „Susresti drage ljude i čuti o rodnom zavičaju“.

Održana korizmena duhovna obnova molitvenih zajednica u župi Sesvetska sopnica

Korizmena duhovna obnova za članove molitvenih župnih zajednica i štovatelja Gospe Kondžilske zagrebačkih župa održana je na treću korizmenu nedjelju 12. ožujka o temi „Razlučivanje u molitvi“ u Župi Svete Marije Anđeoske u Sesvetskoj sopnici u Zagrebu. Obnovu je predvodio župnik fra Marinko Baotić.

Vodstvo Hrvatske matice iseljenika posjetilo franjevce Bosne Srebrene

Prigodom Svjetskog dana siromaha izaslanstvo Hrvatske matice iseljenika koje je predvodio ravnatelj Mijo Marić posjetilo je u subotu 12. studenoga franjevce Franjevačke provincije Bosne Srebrene na pastoralnoj i karitativnoj službi u Franjevačkom samostanu sv. Ilije proroka u Zagrebu.

1 2 3