Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: godina-bl-jule-ivanisevic

Zaključena Godina bl. Jule Ivanišević u Požeškoj biskupiji

Na spomendan bl. Jule Ivanišević i susestara, požeški biskup Antun Škvorčević je u petak, 15. prosinca 2023. predvodio u Župi sv. Antuna Padovanskog u Starom Petrovom Selu euharistijsko slavlje, kojim je zaključio Godinu bl. Jule Ivanišević u Požeškoj biskupiji, izvijestila je Požeška biskupija.

Održano hodočašće Kaptolačkog dekanata u Staro Petrovo Selo

U okviru programa Godine blažene Jule Ivanišević u Požeškoj biskupiji, u četvrtak 15. lipnja 2023. u župnu crkvu u Starom Petrovom Selu gdje je blaženica krštena, hodočastili su svećenici i vjernici Kaptolačkog dekanata predvođeni svojim svećenicima.

Hodočašće Požeškog dekanata u Godini bl. Jule Ivanišević

U sklopu programa Godine bl. Jule Ivanišević u Požeškoj biskupiji, u nedjelju 15. siječnja, u župnu crkvu njezina krštenja u Starom Petrovom Selu hodočastili su svećenici i vjernici Požeškog dekanata. Euharistijsko slavlje predvodio je biskup Antun Škvorčević, izvijestila je Požeška biskupija.

Biskup Škvorčević otvorio Godinu bl. Jule Ivanišević

Na spomendan blaženih mučenica Jule Ivanišević i četiriju susestara: Berhmane Ladenix, Antonije Fabijan, Krizine Bojanc i Bernardete Banja, 15. prosinca, požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je euharistijsko slavlje u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Starom Petrovom Selu i otvorio Godinu bl. Jule Ivanišević za Požešku biskupiju.