Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: godisnjak

Izišao novi broj godišnjaka Modruš

Iz tiska je, povodom svetkovine Presvetog Trojstva – nebeskog zaštitnika nekadašnjega biskupijskog središta i drevne župe Modruš, izišao dvobroj godišnjaka mjesta i župe, list Modruš (br. 17 i 18).

Objavljen župni godišnjak Kolišće

U Župi sv. Jurja u Zagorju Ogulinskom, uoči župne svetkovine, u četvrtak 22. travnja, predstavljen je novi, 22. broj župnog godišnjaka Kolišće.

Novi broj godišnjaka gospićke župe Navještenja BDM

Uoči božićnih blagdana iz tiska je izišao novi broj godišnjaka župe Navještenja BDM iz Gospića „Navještenje“. Riječ je o 92. broju lista koji izlazi već 16 godina i koji je do 2011. godine i 84. broja izlazio kao mjesečnik, nakon čega prelazi u formu godišnjaka u obliku ukoričene knjige.

Objavljen godišnjak Modruš

U povodu blagdana nebeskog zaštitnika nekadašnjeg biskupijskog središta i drevne župe Modruš, Presvetog Trojstva, objavljen je 16. broj godišnjaka mjesta i župe, list Modruš.

Novo Navještenje župe Gospić

Uoči božićnih blagdana iz tiska je izišao novi broj godišnjaka župe Navještenja BDM iz Gospića, Navještenje. Riječ je o 91. broju lista koji izlazi već 15 godina i koji je do 2011. godine i 84. broja izlazio kao mjesečnik, nakon čega prelazi u formu godišnjaka u obliku ukoričene knjige.

1 2