Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: godisnjak

Novi broj godišnjaka gospićke župe Navještenja BDM

Uoči božićnih blagdana iz tiska je izišao novi broj godišnjaka župe Navještenja BDM iz Gospića „Navještenje“. Riječ je o 92. broju lista koji izlazi već 16 godina i koji je do 2011. godine i 84. broja izlazio kao mjesečnik, nakon čega prelazi u formu godišnjaka u obliku ukoričene knjige.

Objavljen godišnjak Modruš

U povodu blagdana nebeskog zaštitnika nekadašnjeg biskupijskog središta i drevne župe Modruš, Presvetog Trojstva, objavljen je 16. broj godišnjaka mjesta i župe, list Modruš.

Novo Navještenje župe Gospić

Uoči božićnih blagdana iz tiska je izišao novi broj godišnjaka župe Navještenja BDM iz Gospića, Navještenje. Riječ je o 91. broju lista koji izlazi već 15 godina i koji je do 2011. godine i 84. broja izlazio kao mjesečnik, nakon čega prelazi u formu godišnjaka u obliku ukoričene knjige.

Objavljen Godišnjak Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije

Iz tiska je izišao novi, 25. broj Svjedoka, godišnjaka Katehetskog ureda Splitsko-makarske nadbiskupije. Prepoznatljiv po svojoj strukturi i standardnim rubrikama, Svjedok na 168 stranica donosi mnoštvo novih sadržaja i korisnih materijala znanstvene, stručne, dokumentarne i praktične vrijednosti. Dvije su glavne teme koje obilježavaju ovaj novi broj, a koje su ujedno bile sadržaji nadbiskupijskih stručnih skupova: „Vjeronauk u korelaciji s Likovnom kulturom“ i „Brak i obitelj u društvu i Crkvi danas“.

Predstavljena Danica za 2019.

Prva „Književna večer četvrtkom” Hrvatskoga književnoga društva Sv. Jeronima u nastupajućoj akademskoj godini održana je 27. rujna u prostorijama Društva u Zagrebu. Predsjednik Društva i urednik dr. Stjepan Razum predstavio je godišnjak „Danica 2019. – hrvatski katolički kalendar” u 150. godini postojanja i rada Društva.