Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gospa-koracanska

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Na zavjetnoj misi u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, okupilo se u srijedu 15. ožujka u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Brodskoj Posavini sedamdesetak Koraćana. Misno slavlje predvodio je fra Mladen Jozić.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Na zavjetnoj misi u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupilo se u srijedu 15. veljače 2023. u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini pedesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Slavljena zavjetna misa u čast Gospi Korćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, okupila je u nedjelju 15. siječnja u Župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini stotinjak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, okupila je u utorak 15. studenog u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini osamdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Slavljena zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je u četvrtak 15. rujna u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini šezdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ koju je predvodio umirovljeni začasni kanonik Riječke nadbiskupije mons. Pero Zeba okupila je u petak 15. srpnja u župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini četrdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa Gospi Koraćanskoj

Pedesetak Koraćana i njihovih prijatelja okupilo se u srijedu 15. lipnja u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ u Koraću u Bosanskoj Posavini gdje su slavili zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je srijedu, 15. prosinca u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini tridesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“  okupila je ponedjeljak 15. studenog u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini četrdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj u Koraću

Zavjetna misa, pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, u čast Gospi Koraćanskoj okupila je u srijedu 15. rujna na blagdan Gospe Žalosne u Župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini 50-ak Koraćana i njihovih prijatelja. Misno slavlje predvodio je vlč. Davor Tomić, upravitelj župa u Šumeću i Kaniži.

1 2