Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: gospa-koracanska

Zavjetna misa Gospi Koraćanskoj

Pedesetak Koraćana i njihovih prijatelja okupilo se u srijedu 15. lipnja u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ u Koraću u Bosanskoj Posavini gdje su slavili zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“ okupila je srijedu, 15. prosinca u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini tridesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“  okupila je ponedjeljak 15. studenog u župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini četrdesetak Koraćana i njihovih prijatelja.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj u Koraću

Zavjetna misa, pod geslom „Majko dobrog savjeta, budi nam utjeha i nada“, u čast Gospi Koraćanskoj okupila je u srijedu 15. rujna na blagdan Gospe Žalosne u Župi Uznesenja Blažene Djevice u Koraću u Bosanskoj Posavini 50-ak Koraćana i njihovih prijatelja. Misno slavlje predvodio je vlč. Davor Tomić, upravitelj župa u Šumeću i Kaniži.

Slavljena zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta budi nam utjeha i nada“, predvodio je u četvrtak 15. srpnja u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini vlč. Mato Matasović, župnik župe sv. Nikole Tavelića u Slavonskom Brodu.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj u utorak 15. lipnja u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini predslavio je župnik u Kolibama i Bosanskom Brodu vlč. Antonio Čutura.

Zavjetna misa u čast Gospi Koraćanskoj u Koraću

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta budi nam utjeha i nada“, predslavio je u subotu 15. svibnja u Župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Koraću u Bosanskoj Posavini plehanski gvardijan fra Anto Tomas.

U Bosanskoj Posavini proslavljena Gospa Koraćanska

Zavjetnu misu u čast Gospi Koraćanskoj pod geslom „Majko dobrog savjeta budi nam utjeha i nada“, predvodio je u četvrtak 15. travnja u župi Uznesenja BDM u Koraću u Bosanskoj Posavini domaći sin fra Blažen Lipovac. Suslavio je domaći župnik i derventski dekan fra Ivan Marić, koji je slavlje animirao i pjevanjem.