Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hodocasnicki-dan-gospi-brze-pomoci

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći, “osmi” u studenome, proslavljen je u utorak 8. studenoga u istoimenoj Župi i svetištu u Slavonskom Brodu.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći, „osmi“ u kolovozu, proslavljen je u u istoimenom Gospinu svetištu i župi u Slavonskom Brodu s pet misnih slavlja koje su predvodili ovogodišnji mladomisnici Đakovačko-osječke nadbiskupije te se na svim misama posebno molilo za duhovna zvanja.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći - „osmi“ u veljači proslavljen je u utorak 8. veljače u istoimenom svetištu u Slavonskom Brodu.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći u Slavonskom Brodu

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći, koji se slavi svakoga osmog u mjesecu, u istoimenom svetištu i župi u Slavonskom Brodu proslavljen je u subotu 8. svibnja. Središnje hodočasničko slavlje predvodio je varaždinski biskup Bože Radoš.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

U ozračju svetkovanja Kristova uskrsnuća proslavljen je u četvrtak 8. travnja „osmi“ u travnju kao redoviti hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći u istoimenoj Gospinoj župi i svetištu u Slavonskom Brodu.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

Gotovo dvije tisuće hodočasnika okupilo se u petak 8. svibnja, „osmoga“ u mjesecu, hodočasničkom danu Gospi Brze Pomoći, u njezinu svetištu u Slavonskom Brodu.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

Druga nedjelja došašća, proslava svetkovine Bezgrešnog začeća BDM, te "osmog" kao mjesečnog hodočasničkog dana Gospi Brze Pomoći okupili su u nedjelju, 8. prosinca oko 4 000 hodočasnika u istoimeno marijansko svetište u Slavonskom Brodu.

Hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći

Pod geslom „Svrni na nas pogled mili, rod hrvatski ti zakrili“, proslavljen je u utorak 8. listopada osmi kao hodočasnički dan Gospi Brze Pomoći u Gospinu svetištu i župi u Slavonskom Brodu. Kako se toga dana slavio Dan neovisnosti na svim se misama posebno molilo „da istinski, pa i kršćanski shvaćajući dar neovisnosti, odnosno slobode – budemo graditelji života u našim obiteljima i domovini“.

Dan čašćenja Gospe Brze Pomoći

Dan čašćenja Gospe Brze Pomoći, „osmi“ kao hodočasnički dan proslavljen je u petak 8. veljače u istoimenom Gospinu svetištu i župi u Slavonskom Brodu.

1 2