Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatski-marioloski-institut

Proslavljen Dan Hrvatskoga mariološkog instituta

Na poziv župnika i gvardijana fra Zdravka Tube, dan Hrvatskoga mariološkog instituta (HMI) Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu proslavljen je u subotu 25. ožujka u marijanskom svetištu u Molvama, izvijestili su iz HMI-a.

Imenovani novi članovi Papinske međunarodne marijanske akademije

Predsjednik Papinske međunarodne marijanske akademije (PAMI) prof. dr. Stefano Cecchin, OFM, uručio je na 14. Mariološko-marijanskome kongresu održanom u Međugorju od 7. do 9. listopada 2022., nekim članovima Hrvatskoga mariološkog instituta Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu diplome imenovanja za članove PAMI-ja.

Proslavljen Dan Hrvatskoga mariološkog instituta

Dan Hrvatskoga mariološkog instituta Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Zagrebu proslavljen je u petak, 25. ožujka, na svetkovinu Navještenja Gospodinova u fakultetskoj crkvi Sv. Martina.

Svečana sjednica Hrvatskoga mariološkog instituta

Godišnja svečana sjednica Hrvatskoga mariološkog instituta Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održana je u utorak 28. siječnja u Međubiskupijskom sjemeništu u Zagrebu.

Hrvatski mariološki institut primio Medalju pontifikata pape Franje

Hrvatski mariološki institut Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu primio je u srijedu 4. prosinca u Vatikanu (Palazzo della Cancelleria) Medalju pontifikata pape Franje. Medalja je dodijeljena na 24. svečanoj sjednici papinskih akademija, koju je ove godine organizirala Papinska međunarodna marijanska akademija (PAMI) pod vodstvom predsjednika Stefana Cecchina, o temi „Marija – put mira među kulturama“.