Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kanonska-vizitacija

Kanonska vizitacija u župi Peteranec

Župu sv. Petra i Pavla apostola u Peterancu je u drugom uskrsnom tjednu pohodio varaždinski biskup mons. Bože Radoš sa svojim tajnikom vlč. Markom Domiterom, izvijestili su iz Župe u nedjelju 14. travnja.

Kanonska vizitacija nadbiskupa Hranića u župi Uzvišenja sv. Križa u Osijeku

U Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji u tijeku su kanonski pastoralni pohodi 31 župe u četirima dekanatima - Baranjskom, Čepinskom, Osječkom istočnom i Osječkom zapadnom dekanatu, započeti krajem siječnja i traju do kraja ožujka. Prema planu pohoda u kanonsku vizitaciju retfalačke župe Uzvišenja sv. Križa u Osječkom zapadnom dekanatu 1. ožujka došao je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.

Kanonski pohod u Župi sv. Ladislava u Punitovcima

Pomoćni biskup i generalni vikar Đakovačko–osječke nadbiskupije Ivan Ćurić bio je u ponedjeljak, 29. siječnja u kanonskom pastoralnom pohodu Župe sv. Ladislava, kralja u Punitovcima, u pratnji konvizitatora mr. Darija Hrge, kancelara Nadbiskupskog ordinarijata, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Završena vizitacija Hrvatske dominikanske provincije

Kanonska vizitacija Hrvatske dominikanske provincije zaključena je 7. lipnja. Provinciju su od 28. svibnja pohodili učitelj Reda propovjednika (OP) fr. Gerard Francisco Parco Timoner III., njegov vikar fr. Pablo Carlos Sicouly i socius za apostolski život fr. Florentino Bolo.

Vizitacija dominikanskih samostana u Zagrebu

Vizitatori Hrvatske dominikanske provincije Učitelj reda fr. Gerard Francisco Parco Timoner III. u pratnji vikara fr. Pabla Carlosa Sicoulya i sociusa za apostolski života fr. Florentina Boloa stigli su u utorak 30. svibnja u samostan Kraljice sv. Krunice u Zagrebu, koji je ujedno sjedište Provincije te njezina Studentata.

Kanonska vizitacija u Župi Svih svetih u Đakovu

U đakovačkoj Župi Svih Svetih u četvrtak, 23. ožujka upriličena je kanonska vizitacija. Župu je pohodio mons. Đuro Hranić, nadbiskup i mons. Luka Marijanović, konvizitator u pratnji vlč. Domagoja Lackovića.

1 2 3