Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kbf-u-zagrebu

Održan XVIII. dies theologicus – Značenje teologije?

U organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u srijedu 15. svibnja 2024. godine, u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu održan je XVIII. dies theologicus „Značenje teologije?“, objavljeno je na stranicama fakulteta.

Održan 46. međunarodni simpozij profesora teologije i filozofije

Profesori teologije i filozofije okupili su se od 4. do 6. travnja 2024., u Hotelu „Trakošćan“, na području Varaždinske biskupije, na 46. međunarodnom simpoziju, objavljeno je na mrežnoj stranici Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Sarajevu, prenosi KTA.

Pozdravni govor nuncija Lingue na Danu KBF-a

Prenosimo u cijelosti pozdravni govor apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj nadbiskupa Giorgia Lingue upućen na Danu Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilšta u Zagrebu u ponedjeljak 11. ožujka 2024. u dvorani „Vijenac“ Nadbiskupijskoga instituta u Zagrebu.

64. teološko-pastoralni tjedan u Zagrebu

Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu od 23. do 25. siječnja 2024. u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu (dvorana Vijenac) u Zagrebu (Kaptol 29 A) organizira 64. teološko-pastoralni tjedan s temom „Suvremeni izazovi pastorala i kateheze odraslih“.

1 2 3 8