Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korona

Papina sućut u povodu smrti kardinala Scheiba

Papa Franjo izrazio je „duboku tugu“ zbog smrti kardinala Eusebija Oscara Scheida (88), „velikodušnoga dušobrižnika“, umirovljenoga nadbiskupa Rio de Janeira, koji je preminuo u 13. siječnja od posljedica zaraze koronavirusom, prenosi Vatican News.

Susret prijateljstva među narodima u Riminiju održat će se unatoč pandemiji

Susret koji od 1980. u Riminiju priređuje pokret Comunione e liberazione (Zajedništvo i oslobođenje) održat će se i ove godine, unatoč pandemiji koronavirusa, od 18. do 23. kolovoza i bit će prva prilika u Italiji zajednički promišljati o pandemiji, karanteni i dosadašnjim posljedicama, ističe se u priopćenju organizatora 22. svibnja, prenosi Vatican News.

Ukupno dosad 2213 osoba zaraženih koronavirusom

Trenutačno je potvrđeno ukupno 2213 osoba oboljelih od koronavirusa. Preminulo je 94 osobe, a oporavilo ih se 1834, objavljeno je 13. svibnja na mrežnim stranicama koronavirus.hr. 

Ukupno dosad 2207 osoba zaraženih koronavirusom

Trenutačno je potvrđeno ukupno 2207 osoba oboljelih od koronavirusa. Preminula je 91 osoba, a oporavilo ih se 1808, objavljeno je 12. svibnja na mrežnim stranicama koronavirus.hr. 

Papa zabrinut za siromašne u Brazilu

Papa Franjo nazvao je 9. svibnja nadbiskupa Sao Paola kardinala Odila Scherera i zanimao se za aktualno stanje pandemije koronavirusa u Brazilu.

1 2 3 6