Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korona

Lode u Kotoru i siječanjska svećenička korona

Na dana kada se u Kotoru svečanim pohvalama (Lode) proglašava početak svečanosti svetog Tripuna – 27. siječnja, svećenici Kotorske biskupije tradicionalno su se okupili na svoju prvu zajedničku koronu u novoj kalendarskoj godini.

Papina sućut u povodu smrti kardinala Scheiba

Papa Franjo izrazio je „duboku tugu“ zbog smrti kardinala Eusebija Oscara Scheida (88), „velikodušnoga dušobrižnika“, umirovljenoga nadbiskupa Rio de Janeira, koji je preminuo u 13. siječnja od posljedica zaraze koronavirusom, prenosi Vatican News.

Susret prijateljstva među narodima u Riminiju održat će se unatoč pandemiji

Susret koji od 1980. u Riminiju priređuje pokret Comunione e liberazione (Zajedništvo i oslobođenje) održat će se i ove godine, unatoč pandemiji koronavirusa, od 18. do 23. kolovoza i bit će prva prilika u Italiji zajednički promišljati o pandemiji, karanteni i dosadašnjim posljedicama, ističe se u priopćenju organizatora 22. svibnja, prenosi Vatican News.

Ukupno dosad 2213 osoba zaraženih koronavirusom

Trenutačno je potvrđeno ukupno 2213 osoba oboljelih od koronavirusa. Preminulo je 94 osobe, a oporavilo ih se 1834, objavljeno je 13. svibnja na mrežnim stranicama koronavirus.hr. 

Ukupno dosad 2207 osoba zaraženih koronavirusom

Trenutačno je potvrđeno ukupno 2207 osoba oboljelih od koronavirusa. Preminula je 91 osoba, a oporavilo ih se 1808, objavljeno je 12. svibnja na mrežnim stranicama koronavirus.hr. 

1 2 3 7