Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kuca-sv-franje

Djeca iz Kuće sv. Franje na Međunarodnom ljetnom taborovanju

Grupa djece iz Kuće sv. Franje (Vugrovec) Caritasa Zagrebačke nadbiskupije sudjelovala je na Međunarodnom ljetnom taborovanju djece iz europskih dječjih domova održanom u Češkoj u organizaciji međunarodne nevladine organizacije Viteški red sv. Vaclava (Rytířský řád Svatého Václava), objavio je Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Izvješća iz kuća Caritasa Zagrebačke nadbiskupije

Caritas Zagrebačke nadbiskupije izvijestio je da je na početku školske odnosno akademske godine 2023./2024. u njegovim kućama na smještaju bilo 57 osnovaca, od kojih četvero prvašića, 24 srednjoškolaca i 26 studenata, a na završetku sedmero maturanata.

Štićenicima Kuće sv. Franje darovane knjige

Kući za smještaj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi - Kući sv. Franje u Vugrovcu u utorak 15. veljače uručena je donacija knjiga za lektiru koje je darovala OŠ Ivanja Reka, izvijestio je Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Izložba radova sa šestog ciklusa HULULK-ovih radionica likovne terapije

U Muzeju Prigorja u Sesvetama u ponedjeljak 30. studenoga otvorena je izložba radova nastalih na ovogodišnjim radionicama kreativne art terapije Hrvatske udruge likovnih umjetnika i likovnih kritičara, u kojima su, pod mentorstvom specijaliziranog art terapeuta, profesora i likovnih pedagoga, sudjelovali članovi lokalne zajednice, korisnici Centra za rehabilitaciju Zagreb i djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi Caritasove Kuće sv. Franje-Vugrovec.

„Poduzetni“ prikupili 10.000 kuna za Kuću sv. Franje

Caritas Zagrebačke nadbiskupije primio je donaciju od 10.000 kuna za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Kući sv. Franje u Vugrovcu, koja je prikupljena u okviru prošlogodišnje akcije „Poduzetni za Božić“.

1 2