Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mandaric

U Vukšiću proslavljeno Tijelovo

Vjernički puk Vukšića, Lišana, Bulića, Ostrovice i Provića u četvrtak 3. lipnja proslavio je svetkovinu Tijelova svečanim misnim slavljem koje je u župnoj crkvi Sv. Mihovila u Vukšiću predvodio fra Božo Mandarić.

Predavanja prvoga dana TPS-a u Đakovu

Predavanje „Mladi (adolescenti) i njihova vrijednosna usmjerenja. Pastoralni izazov za Crkvu“ održala je prof. dr. sc. s. Blaženka Valentina Mandarić na Teološko-pastoralnom seminaru za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji je započeo 15. rujna u prostorima Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu.

„Svjedoci Radosne vijesti u hrvatskom narodu“

U petak 19. lipnja u župnoj crkvi Uznesenja BDM u Pregradi predstavljena je knjiga „Svjedoci Radosne vijesti u hrvatskom narodu“ Tomislava Krušlina i Sabine Marunčić. Knjigu su predstavili glavni urednik Glasa Koncila Ivan Miklenić, i predstojnica Ureda za vjeronauk Zagrebačke nadbiskupije dr. sc. Valentina Mandarić. 

Online susret vjeroučitelja pripravnika

Ured Zagrebačke nadbiskupije za vjeronauk u školi na čelu s prof. dr. sc. Blaženkom s. Valentinom Mandarić pozvao je vjeroučitelje pripravnike na online susret u virtualnoj sobi 19. svibnja na aplikaciji jitsu.org.

Hrvoje Juko zaređen za đakona Hrvatske provincije Družbe Isusove

Polaganjem ruku i posvetnom molitvom đakovačko-osječkog nadbiskupa i metropolita Đure Hranića, tijekom misnoga slavlja 15. ožujka u crkvi sv. Mihaela arkanđela u Osijeku, Hrvoje Juko, DI, skolastik Hrvatske provincije Družbe Isusove, primio je red đakonata.