Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: medunarodna-federacija-katolickih-sveucilista

Rektor Tanjić sudjelovao na zasjedanju Upravnog odbora FIUC-a u Parizu

Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić sudjelovao je na susretu Upravnog odbora Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta (FIUC) koji se održao na Pariškom katoličkom sveučilištu 24. i 25. travnja, objavljeno je na mrežnoj stranici HKS-a.

Susret Upravnog vijeća Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta

Nakon što je ovog ljeta izabrano na Općoj skupštini na Katoličkom sveučilištu u Bostonu, u Rimu na Katoličkom sveučilištu LUMSA održava se od 29. studenoga do 1. prosinca susret Upravnog vijeća Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta čiji je član i rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić.

27. generalna skupština Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta

Na Boston Collegeu, katoličkom sveučilištu u Bostonu u Sjedinjenim Američkim Državama, od 30. srpnja do 3. kolovoza održava se 27. generalna skupština Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta (FIUC) na kojoj sudjeluje više od 200 sudionika iz cijelog svijeta. U ime Hrvatskoga katoličkog sveučilišta sudjeluju rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić i prorektor za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Hrvoje Štefančić.

Papa: Potrebna formacija koja promiče opće dobro

Ustrajno i profesionalno težiti rješenjima koja vode do građanskoga i kulturnoga napretka za pojedince i cijelo čovječanstvo, utemeljenoga na solidarnosti, preporučio je papa Franjo sudionicima konferencije Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta (FIUC) koja se održava o temi „Nove granice za sveučilišne čelnike – Budućnost zdravlja i sveučilišnoga ekosustava“, na kojoj sudjeluju i rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. Željko Tanjić i pročelnica Odjela za sestrinstvo doc. dr. Marta Čivljak.

Rektor HKS-a dr. Tanjić na zasjedanju Upravnog odbora FIUC-a u Parizu

Rektor Hrvatskoga katoličkog sveučilišta prof. dr. Željko Tanjić sudjelovao je na zasjedanju Upravnog odbora Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta (FIUC) koje se održalo od 7. do 9. ožujka na Pariškom katoličkom sveučilištu, Institut Catholique de Paris.