Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ministar-gordan-grlic-radman

Nadbiskup Kutleša primio ministra Grlića Radmana

Zagrebački nadbiskup Dražen Kutleša primio je u utorak 13. lipnja ministra vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske dr. sc. Gordana Grlića Radmana, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Susret nadbiskupa Vukšića i ministra Grlića Radmana

Vrhbosanski nadbiskup metropolit Tomo Vukšić primio je u svojoj rezidenciji u Sarajevu u srijedu, 24. svibnja u posjet hrvatskog ministra vanjskih poslova i europskih integracija Gordana Grlića Radmana, objavljeno je na službenoj stranici Vrhbosanske nadbiskupije.

Biskup Komarica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Vlade RH

Banjolučki biskup Franjo Komarica je u pratnji ravnatelja Katoličkog školskog centra „Ivan Pavao II.“ u Bihaću vlč. Borisa Ljevaka u petak 23. travnja posjetio Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Vlade Republike Hrvatske u Zagrebu i susreo se s ministrom dr. Gordanom Grlićem Radmanom i njegovim suradnicima.

Ministar Grlić Radman posjetio hrvatske franjevce u Jeruzalemu

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman u sklopu službenog posjeta Državi Izraelu u nedjelju, 6. rujna 2020. godine, posjetio je sveta mjesta u Jeruzalemu i susreo se s hrvatskim franjevcima, koji služe u Kustodiji Svete zemlje, brinući o svetim mjestima, lokalnim kršćanima i hodočasnicima iz cijeloga svijeta, izvijestilo je Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

Kardinal Bozanić susreo se s ministrom Grlićem Radmanom

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u srijedu, 19. kolovoza s ministrom vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske dr. Gordanom Grlićem Radmanom u Uredu zagrebačkoga nadbiskupa u Zagrebu, Kaptol 29.

Ministar Grlić Radman primio banjolučkog biskupa Franju Komaricu

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman primio je u petak, 10. srpnja banjolučkog biskupa Franju Komaricu s kojim je razgovarao o aktualnostima u Republici Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini, posebno o položaju Hrvata i katoličkih vjernika u Banjolučkoj biskupiji.

Ministar Grlić Radman o posjetu Svetoj Stolici

Prošlotjedni posjet hrvatskog izaslanstva papi Franji, diplomatski odnosi Vatikana i Hrvatske, budućnost Europe, pitanja migracija, mira i sigurnosti bile su neke od tema o kojima je u programu HKR-a 11. veljače govorio hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

1 2