Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: misa-mladih

Mladi ponovno slavili misu u Slavonskom Brodu

Mladi vjernici ponovno su se, nakon ljetne stanke i uoči početka nove akademske godine, okupili na slavlju večernje „mise mladih“ u Župi i svetištu Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu.

U Baču slavljena misa mladih na prvi petak

Misa mladih na prvi petak u Subotičkoj biskupiji održala se u petak 3. rujna u Baču u crkvi sv. Pavla, apostola, a misu je predslavio župnik ove župe vlč. dr. Marinko Stantić.

„Misa mladih“ u Slavonskom Brodu

Na „Misi mladih“ 24. veljače u Župi Gospe Brze Pomoći studentski kapelan u Slavonskom Brodu vlč. Robert Farkaš govorio je okupljenim mladim vjernicima o poslušnosti kao prvom prijatelju vjere.

Milosrdne sestre svetoga križa na Misi mladih u Pazinu

U petak, 8. studenoga u pazinskom Franjevačkom samostanu Pohođenja Marijina održana je redovita mjesečna misa mladih, ovoga puta pod naslovom „Koliki je tvoj dug?". Posebni gosti na misi bile su Milosrdne sestre svetoga križa iz Đakova.

Misa mladih u Pazinu

U pazinskom Franjevačkom samostanu Pohođenja Marijina u petak, 11. siječnja održana je još jedna Misa mladih. Kao i svaka do sada, od početka redovitog mjesečnog održavanja, i ova je Misa mladih održana pod geslom inspiriranim jednim svetopisamskim citatom, ovoga puta bilo je to „Nikome ni riječi“ (Lk, 5,14).