Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-fabijan-svalina

Mons. Svalina o djelovanju Hrvatskoga katoličkog radija

Ravnatelj Hrvatske katoličke mreže (HKM) mons. Fabijan Svalina u razgovoru za Radio Mariju 17. svibnja osvrnuo se na 24 godine djelovanja Hrvatskoga katoličkog radija, na njegovu važnu ulogu u situacijama pandemije i potresa koji su pogodili Zagreb i Banovinu te govorio o budućnosti Hrvatske katoličke mreže.

HKR misom proslavio 24. obljetnicu početka emitiranja

Djelatnici i suradnici Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 17. svibnja euharistijom koju je predslavio predstojnik Nacionalnoga katehetskog ureda mons. Ivica Pažin u zgradi Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, proslavili su 24. obljetnicu početka emitiranja.

U Ogulinu pokopan odvjetnik Mario Vojvodić

U Ogulinu je u četvrtak 13. svibnja na groblju sv. Jakova pokopan poznati ogulinski odvjetnik Mario Vojvodić, otac petero djece, pravni savjetnik Hrvatske biskupske konferencije i brojnih katoličkih ustanova, udruga i inicijativa te zauzeti vjernik koji je svoju golemu radnu energiju, stručnost i znanje godinama stavljao na raspolaganje Crkvi u Hrvata i svojoj hrvatskoj Domovini. Preminuo je 10. svibnja nakon kratke i teške bolesti.

Mons. Puljić i mons. Gorski čestitali Hrvatskome katoličkom radiju

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić, predsjednik Odbora HBK za sredstva društvenih komunikacija zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski, generalni tajnik HBK vlč. Krunoslav Novak i ravnatelj Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijan Svalina čestitali su 24. obljetnicu početka emitiranja svim djelatnicima, suradnicima i prijateljima Hrvatskoga katoličkog radija.

Hrvatskom Caritasu uručen dar Jusufa Nurkića i Pomozi.ba namijenjen korisnicima Caritasovih pučkih kuhinja

U prostorijama Hrvatskog Caritasa u zgradi Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu u srijedu 15. travnja ravnatelj Hrvatskog Caritasa mons. Fabijan Svalina susreo se s predstavnicom bosanskohercegovačke organizacije Pomozi.ba iz Sarajeva Martinom Miljak, koja mu je uime udruge Pomozi.ba i Fondacije Jusuf Nurkić uručila simboličan ček na iznos od 20.000 eura namijenjen korisnicima Caritasove pomoći u Hrvatskoj.

Mons. Fermín Emilio Sosa posjetio Đakovo

Na poziv župnika đakovačke Župe Dobroga Pastira vlč. Josipa Ivešića u srijedu 7. travnja u posjet Đakovu stigao je mons. Fermín Emilio Sosa Rodríguez, savjetnik Apostolske nuncijature u Beogradu i novoimenovani apostolski nuncij u Papui Novoj Gvineji.

1 2 3 6