Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mons-ivan-nikolic

Nadbiskupijski susret obitelji u Viškovu

Svjetski susret obitelji u Rimu, deseti u nizu, zaključen je u nedjelju 26. lipnja Angelusom pape Franje koji je pozorno slušan u izravnom prijenosu i na Trećem susretu obitelji Riječke nadbiskupije održanom u Viškovu.

Ljubav i darivanje temelj su božanskog zajedništva

Drugoga dana trodnevne pripreme za proslavu sv. Vida, zaštitnika Riječke nadbiskupije, 13. lipnja, na misi koju je u riječkoj katedrali predvodio nadbiskup koadjutor Mate Uzinić okupili su se polaznici i suradnici programa koje nudi nadbiskupijski Ured za obitelj.

Argumenti HKR-a o pripremi za sakrament braka

U emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija u ponedjeljak 31. svibnja govorilo se o pripremi za sakrament ženidbe. Jesu li zaručnički tečajevi tek obveza koja se odrađuje za ženidbu, jesu li supružnici nakon vjenčanja prepušteni sami sebi te treba li o problemima u braku šutjeti, neka su od pitanja o kojima se u emisiji promišljalo.

Obiteljska škola Riječke nadbiskupije

U Domu pastoralnih susreta u Lovranu u organizaciji Ureda za obitelj Riječke nadbiskupije pod vodstvom mons. Ivana Nikolića od 11. do 13. listopada održana je druga na nadbiskupijskoj, a 17. na metropolijskoj razini Obiteljska škola Riječke nadbiskupije.